Čtvrtek 12. září 2024, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

(pokračuje Markéta Pekarová Adamová)

9.
Vládní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon), ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony
/sněmovní tisk 656/ - druhé čtení

Nyní by měl uvést tento tisk pan ministr Síkela, ale s přednostním právem se hlásí pan předseda Benda. Prosím, máte slovo.

 

Poslanec Marek Benda: Vážená paní předsedkyně, vážené dámy, vážení pánové, já navrhuji, abychom projednávání tohoto bodu v tuto chvíli přerušili bez určení toho, kdy v něm budeme pokračovat. Je tam třeba ještě některé věci dopracovat.

 

Předsedkyně PSP Markéta Pekarová Adamová: Děkuji. Zazněl tedy procedurální návrh na přerušení projednávání tohoto bodu. Já přivolám kolegyně a kolegy z předsálí. (Poslanci přichází do sálu.)

 

Pro nově příchozí konstatuji, že pan předseda Marek Benda navrhnul přerušení projednávání bodu číslo 9, tedy sněmovního tisku 656 a, to bez udání konkrétního data. Jakmile se počet přihlášených ustálí nebo počet kolegů navrátištích ustálí, tak zahájím hlasování.

Zahájila jsem hlasování a ptám se, kdo je pro přerušení projednávání tohoto bodu? Kdo je proti?

Hlasování číslo 83, přihlášeno je 135 přítomných, pro 111, nikdo proti. Návrh byl tedy přijat.

 

A já konstatuji přerušení tohoto bodu, bodu číslo 9, bez určení termínu do kdy.

 

Nyní tedy otevírám bod číslo

 

Aktualizováno 26. 9. 2024 v 22:51.




Přihlásit/registrovat se do ISP