(14.00 hodin)
(pokračuje Kalousek)

Když dostane Sněmovna zákon - tady jsem si vypsal nějaké legislativní lhůty, ale tím vás nebudu obtěžovat. Prostě vám slibuji, že uděláme všechno, abyste to neschválili. Nicméně návrh počítá, že se budou přihlašovat jednotliví podnikatelé, kteří přijímají likviditu. - Slyšel jsem, že prý máme ve 14 hodin končit. Vzhledem k tomu, že tato řeč, byť nijak dlouhá, mi zabere ještě tak asi 35 minut, tak jsem připraven respektovat, že budu přerušen a budu pokračovat příště.

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Já jsem tak právě chtěl učinit, pane předsedo. Na základě dohody předsedů poslaneckých klubů přerušuji sloučenou rozpravu sněmovních tisků 513 a 514, bodů 31 a 32. Děkuji panu předsedovi Kalouskovi a přerušuji 29. schůzi Poslanecké sněmovny.

Prosím, ještě pan předseda Stanjura.

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Pane místopředsedo, aby to bylo přesné, tak byste měl tu sloučenou rozpravu přerušit do pátku 10. července do 9 hodin. Takhle jsme se domluvili. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Dobře. Přerušuji do pátku 10. července 9 hodin ráno sloučenou rozpravu k bodům 31 a 32 a přerušuji jednání 29. schůze Poslanecké sněmovny do 7. července 2015. Přeji vám šťastnou cestu domů a pěkný víkend.

 

(Jednání skončilo ve 14.01 hodin.)




Přihlásit/registrovat se do ISP