(9.10 hodin)

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: To by byl ministr Bursík a teď tu mám ještě přihlášku Jiřího Polanského. Prosím tedy, aby přednesl svůj návrh.

 

Poslanec Jiří Polanský: Vážený pane předsedající, vzhledem k tomu, že na včerejší program byly pevně zařazeny body číslo 24, 27, 28 sněmovní tisky 498, 559 a 560, což je novela obchodního zákoníku, novela občanského soudního řádu a novela zákona o advokacii, a tyto body nebyly včera projednány, já se domnívám, že je třeba už i těmto bodům se věnovat, neboť byly několikrát navrženy do programu počínaje podzimem loňského roku. Proto navrhuji, aby byly opětovně pevně zařazeny zítra, to znamená 12. 2., po bodu 29, který už je schválen jako pevný.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: To je ještě dopoledne? (Posl. Polanský: Ano.) Dobrá, je to asi hlasovatelné. Dobře, budeme to hlasovat. (Posl. Polanský: Děkuji.)

Kdo dál se hlásí? Ještě tam vidím pana poslance Radko Martínka.

 

Poslanec Radko Martínek: Vážený pane místopředsedo, také já bych poprosil o pevné zařazení, a sice první čtení. Je to bod 62, sněmovní tisk 506, stavební spoření, jestli by bylo možné zařadit na příští týden na úterý, pokud tam nejsou žádné pevně zařazené body. Pokud jsou, tak hned za ně.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Pevně na úterý po pevně zařazených bodech. Myslím, že to lze. Kdo dál, prosím? To je zřejmě všechno k návrhům pořadu schůze.

O slovo se hlásí předseda klubu sociální demokracie pan poslanec Sobotka. Prosím, máte slovo.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Děkuji, vážený pane místopředsedo. Vážené kolegyně, kolegové, vážená vládo, dovolte mi, abych ještě předtím, než začneme hlasovat o změnách programu jednání, požádal o přestávku v délce 30 minut na poradu poslaneckého klubu sociální demokracie. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Vyhlašuji pauzu do 9.45 hodin. Takže pokračovat budeme v 9.45.

 

(Jednání přerušeno v 9.15 hodin)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP