Neautorizováno !


 

(16.20 hodin)
(pokračuje Emmerová)

Já skutečně o tom nevím a ani jsem se jich na to neptala. Pro mě byly rozhodující výsledky pohovorů a výsledky jejich určitých projektů, které na stejné zadané otázky všichni uchazeči zpracovávali.

Jiné změny nechystám, tedy ani ve Fakultní nemocnici Motol, nemám k tomu žádný zjevný důvod.

Co se týká ekonomiky a propojení těchto tří nemocnic, myslím, že se na hlavu pana ředitele Horáka sypala všelijaká obvinění. Podle objektivních údajů, které uváděl při každém zasedání komise, se nic takového neprokazovalo a myslím, že si to ani nezasloužil, ale přesto ty výhrady byly z ostatních dvou nemocnic, které tvrdily, že profituje na tomto triumvirátu pouze Všeobecná fakultní nemocnice.

Jinak co se týká nějakých aktivit pana dr. Podlahy, o tom mi také není nic známo. Žádný kádrový materiál ještě neodevzdával, je to pouze zatím návrh. Pokud by byly nějaké skutečnosti, které by byly ve střetu zájmů, potom není od věci, že by byl navržen jiný kandidát, protože jich byla vyslechnuta celá řada.

Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. To je, zdá se mi, poslední, co tu dnes zaznělo během interpelací, kterých jsme si, doufám, užili. Děkuji všem, kdo se jich účastnili.

Přeji vám příjemné odpoledne a připomenu, že zasedat teď budou výbory hospodářský a rozpočtový. Zítra budeme pokračovat v 9 hodin ráno. Na pořadu jsou, předpokládám, třetí čtení.

Přeji vám příjemný den a zítra na shledanou. Končím jednací den.

 

(Jednání skončilo v 16.22 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP