(11.30 hodin)
(pokračuje Exner)

Analogicky bude potom věta znít podobně, jak jsem uvedl v předchozích případech.

Na druhou stranu nenavrhuji změnu do poslední věty tohoto odstavce, protože tam dokumentace nemá být zrušena, ale jenom pozastavena.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, slyšeli jsme pozměňovací návrhy pana poslance Exnera. Další přihlášku do podrobné rozpravy nemám. Prosím, pan poslanec Kvapil.

 

Poslanec Tomáš Kvapil: Pane předsedo, chtěl bych se akorát zeptat, zda pozměňovací návrh výboru pro veřejnou správu bude brán automaticky, protože teď nebyl přednesen v podrobné rozpravě a vy ji chcete uzavřít, takže by to bylo potřeba ujasnit.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Prosím, hlásí se zpravodaj.

 

Poslanec František Beneš: Omlouvám se, byl jsem zaneprázdněn jinými činnostmi. Zcela oficiálně předkládám návrh výboru pro veřejnou správu jako návrh pozměňovací a navrhuji, aby se o něm hlasovalo po jednotlivých částech. Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. Pan poslanec Fajmon.

 

Poslanec Hynek Fajmon: Dámy a pánové, dávám v podrobné rozpravě návrh týkající se § 31a odst. 2. Navrhuji vypuštění odstavce 2.

Pokud tento návrh neprojde, navrhuji doplnění odstavci 2 věty ve znění: "Náklady spojené s pořízením změny územně plánovací dokumentace ponese ten orgán, který o jejím pořízení rozhodl."

Děkuji.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji. To byl tedy poslední vystupující v podrobné rozpravě. Vzhledem k tomu, že se nikdo nehlásí - opravdu se nehlásí - tak bych podrobnou rozpravu uzavřel. O slovo se hlásí pan poslanec Vlček.

 

Poslanec Miloslav Vlček: Pane předsedo, dámy a pánové, dovolte mi jménem klubu sociální demokracie požádat o patnáctiminutovou přestávku na jednání klubu. Děkuji.

Klub sociální demokracie do státních aktů.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Přestávka je tedy vyhlášena. Vyhlašuji přestávku do 11.50 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 11.33 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP