(10.50 hodin)

 

Poslanec Ivan Ohlídal: Děkuji za slovo. Vážený pane místopředsedo, dovolím si navrhnout, aby Sněmovna vyjádřila nesouhlas s odpovědí pana premiéra na moji písemnou interpelaci. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. Je tady snaha - odhlašuji vás a prosím, abyste se všichni znovu přihlásili. (Do sálu přichází několik poslanců.) Děkuji. To je sice pěkné, ale je nás pořád málo. Ještě jednou žádám všechny, aby se přihlásili. (Chvilka čekání.) Co s tím? Ještě čekám, jestli přijdou nějací poslanci. (Opět vyčkávání.)

Toto byla interpelace pana poslance Ohlídala na premiéra Nečase. Prosím, pan poslanec Ohlídal se hlásí o slovo.

 

Poslanec Ivan Ohlídal: Vážený pane předsedající, měl bych jeden návrh ještě vzhledem k předcházející interpelaci. Je nás tady málo, takže nemůžeme hlasovat. Ale já bych na tom hlasování dost trval, na to mám, jak víte, právo podle jednacího řádu.

Dovoluji si podat následující návrh: kdybyste tuto interpelaci přerušil a kdybychom hlasovali o této interpelaci, až budeme schopni hlasování, třeba i příští týden. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, ale já ani přerušení odhlasovat nemohu. Pouze dneska zřejmě nedokončíme hlasování, protože jednotliví poslanci už nezvrátí počet poslanců ve Sněmovně. Zřejmě tedy nedokončíme hlasováním tento bod. Myslím, že bychom v něm mohli pokračovat po týdnu příští čtvrtek zřejmě a také příští čtvrtek bychom se pokoušeli tyto věci odhlasovat.

Ale já nejsem schopen ani odhlasovat v této chvíli přerušení toho bodu.

Přerušuji jednání Sněmovny do 11 hodin. V 11 hodin budeme pokračovat dalšími schválenými body.

 

(Jednání přerušeno v 10.54 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP