(17.50 hodin)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ne, nebude nic. To můžeme ukončit. Další je interpelace opět pana poslance Klučky na nepřítomného ministra Kalouska.

 

Poslanec Václav Klučka: Vážený pane místopředsedo, čestně prohlašuji, že všechny další interpelace pro nepřítomnost některých ministrů stahuji a interpelaci s ministrem Vondrou na vojenskou policii si vyřídím osobně. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Jestli jsem to dobře pochopil, tak ani pan poslanec Štětina už neměl v úmyslu dále interpelovat, takže i tato interpelace je vyřízena.

Jak se na to dívám, myslím, že jsme úplně všechny tím pádem vyřešili. V této chvíli, vážení kolegové, si myslím, že můžeme ukončit bod písemné interpelace na ministry vlády České republiky. To byl poslední bod dnešního programu.

Dovolte mi ještě, než ukončím, vám připomenout. Já jsem dostal informaci, že klub komunistické strany požádal o čas na jednání klubu zítra v čase mezi 9. a 11. hodinou. To znamená, že jednání Sněmovny zítra začne v 11 hodin dopoledne a bude pokračovat pevně zařazenými body. Prosím, abyste vzali na vědomí, že schůze pokračuje zítra v 11 dopoledne.

Popřeji vám pěkný večer a končím tento jednací den.

 

(Jednání skončilo v 17.52 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP