(12.50 hodin)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji paní poslankyni za uvedení této zprávy. Můžeme vyhlásit všeobecnou rozpravu. Kdo se hlásí k peticím? Nehlásí se nikdo, takže můžeme obecnou rozpravu ukončit. Já bych tedy otevřel podrobnou a opět požádal paní poslankyni.

 

Poslankyně Hana Orgoníková: Návrh usnesení. Petiční výbor schvaluje předloženou Zprávu o peticích přijatých Poslaneckou sněmovnou, jejich obsahu a způsobu vyřízení za období od 1. 7. do 31. 12. 2011, pověřuje místopředsedkyni výboru, aby zprávu upravila podle připomínek poslanců a poté ji předložila k informaci Poslanecké sněmovně podle zákona č. 90/1995 Sb., o jednacím řádu Poslanecké sněmovny, § 113 odst. 4, doporučuje Poslanecké sněmovně Parlamentu, aby přijala následující usnesení: Poslanecká sněmovna Parlamentu bere na vědomí Zprávu o peticích přijatých Poslaneckou sněmovnou, jejich obsahu a způsobu vyřízení za období od 1. 7. do 31. 12. 2011. A zároveň jsem byla zmocněna, abych s tímto usnesením seznámila Poslaneckou sněmovnu, což jsem právě učinila.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Děkuji paní poslankyni. Kdyby ještě někdo chtěl v podrobné upřesnit nebo upravit tento návrh nebo k němu něco přidat...? Ale není tomu tak, takže vlastně budeme mít pouze tento návrh usnesení. Končím podrobnou rozpravu.

 

Můžeme hlasovat o návrhu usnesení, který jste právě slyšeli.

Takže zahajuji hlasování. Kdo je pro, přijmout tento návrh, jak byl přednesen, stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování má pořadové číslo 77. Přihlášeno je 134, pro hlasovalo 111, proti nikdo. Takže jsme usnesení, jak tady bylo předloženo, přijali, a tím můžeme ukončit i projednání bodu 68.

 

A já už tady nic nemám, vážení kolegové, takže myslím, že bude nejlépe, když uděláme polední pauzu. Víte, že program odpoledne bude pokračovat ve 14.30 interpelacemi na premiéra. Takže přerušuji jednání Sněmovny, přeji vám dobrou chuť a ve 14.30 budeme pokračovat.

 

(Jednání přerušeno ve 12.52 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP