Neautorizováno !


 

(9.10 hodin)

Místopředseda PSP Jan Kasal: Pan poslanec Chytka. Já potom jen pozvu sněmovnu, aby o tom rozhodla sněmovna.

 

Poslanec Radim Chytka: Já jsem rád, že kolega Koudelka potvrzuje, že jsem měl pravdu, že tedy tento bod byl zařazen až po projednání všech zákonů vrácených Senátem včetně trestního zákoníku, ale já nesouhlasím s tím právě… Sněmovna udělala toto rozhodnutí. Toto rozhodnutí bylo zcela logické, a jestli se schyluje k hlasování na návrh pana poslance Koudelky, tak bych rád sněmovnu právě před tímto postupem varoval. Podle mého sněmovna se nejdříve musí vypořádat s trestním zákoníkem, a poté teprve může přistoupit k projednávání bodu 36, což je zákon související s insolvenčním zákonem.

Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano. Takže oba aktéři v zásadě mají pravdu, avšak každý jinou. O slovo se přihlásil pan poslanec Michal Hašek.

 

Poslanec Michal Hašek: Děkuji, vážený pane místopředsedo. Kolegyně, kolegové, já přeji dobré ráno. Aby mohlo dojít k poradě o dalším postupu, dovoluji si požádat o desetiminutovou přestávku na jednání klubu sociální demokracie.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Stačí do devíti dvaceti, aby se to nepletlo? (Souhlas.) Takže v 9.20 hodin budeme pokračovat.

 

(Jednání přerušeno v 9.12 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP