Neautorizováno !


 

(10.00 hodin)

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane poslanče. Zeptám se, zda se někdo hlásí ještě do obecné rozpravy. Není tomu tak, končím obecnou rozpravu.

Zahajuji rozpravu podrobnou, do které mám dvě přihlášky - nejprve od pana poslance Bílého, poté od pana kolegy Titze.

 

Poslanec Jiří Bílý: Vážená paní místopředsedkyně, dovolte mi, abych zde načetl komplexní pozměňovací návrh. Zeptám se, jestli by stačil jenom úvod, a poté bych se odkázal, že bych předal jej zpravodaji, abych nenačítal celý tento pozměňovací návrh. Je toto možné?

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Z jednacího řádu mě stavíte do docela těžké situace, protože buďto je rozdán předem váš pozměňovací návrh, vy se k němu odkážete… (Hlasy z pléna: Tento komplexní pozměňovací návrh je rozdán.) Pokud je rozdán, tak samozřejmě není žádný problém. Máme-li jej v písemné podobě, tak stačí pouze odkázat na to, že nám byl rozdán, a samozřejmě je to v pořádku.

 

Poslanec Jiří Bílý: Já bych tímto oznámil, že můj komplexní pozměňovací návrh byl rozdán, a předám ho zpravodaji tak, jak jste ho dostali vy. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Ano. Děkuji vám, pane kolego. A nyní pan poslanec Titz se hlásí do podrobné rozpravy.

 

Poslanec Miloš Titz: Vážená paní předsedající, členové vlády, milé kolegyně, vážení kolegové, dovolte, abych k tisku 959, vládní návrh zákona o sloučení Vojenské nemocnice Plzeň s Fakultní nemocnicí Plzeň, přednesl dvě legislativně technické úpravy.

1. V paragrafu 2 se za slova "pokud k tomuto dni trvají" vkládá čárka a spojka "a".

2. V paragrafu 3 odst. 1 se slovo "sepíše" nahrazuje slovem "sepíší".

Děkuji za pozornost.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane kolego. Má někdo další přihlášku do podrobné rozpravy? Není tomu tak, končím podrobnou rozpravu. Zeptám se na případná závěrečná slova někoho z předkladatelů, pana zpravodaje… Není zájem.

Nepadly žádné návrhy, o nichž by bylo možno hlasovat, a proto končím druhé čtení tohoto návrhu zákona, sněmovního tisku 959, bodu číslo 140. Děkuji jak panu ministrovi, tak panu zpravodaji.

O slovo se hlásí pan kolega Václav Mencl.

 

Poslanec Václav Mencl: Paní předsedající, dámy a pánové, dovolte, abych v zastoupení předsedy klubu ODS požádal o půlhodinovou přestávku na poradu klubu.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Pauza do 10.30 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 10.03 hodin)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP