(16.30 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 477 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 477 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 56 a 124 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat pod stejným číslem o variantě II. Stanovisko zpravodaje záporné, stanovisko ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 478 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 478 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 53 a 126 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrzích pod písmenem C5a, varianta I. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 479 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 479 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 54 a 125 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat pod stejným číslem o variantě II. Stanovisko záporné, ministra také záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 480 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 480 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 55 a 122 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat pod stejným číslem C5a, varianta III. Nedoporučuji, stanovisko ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 481 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 481 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 55 a 123 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C5b. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 482 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 482 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 56 a 117 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C5c. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 483 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 483 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 60 a 113 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C6, varianta I. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 484 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 484 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 54 a 119 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o písmenu C6, varianta II. Stanoviska záporná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 485 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 485 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 55 a 123 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o druhé části varianty II, tak jak navrhla paní poslankyně Páralová. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 486 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 486 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 63 a 114 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu C7b. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: C7a je nehlasovatelné?

 

Poslanec Zdeněk Škromach: C7a, C7c bylo staženo paní poslankyní Páralovou. Takže C7b. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 487 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 487 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 58 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále návrh C8. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 488 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 488 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 73 a 105 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Vzhledem k tomu, že s návrhem Z2 byl vzat návrh C9 zpět, a vzhledem k tomu, že byl schválen předchozí návrh u části B, návrh C9 je nehlasovatelný. Nyní tedy budeme hlasovat o návrhu C10, varianta I. Stanoviska záporná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 489 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 489 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 56 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C10 II. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 490 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 490 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 50 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu C11. Stanovisko záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 491 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 491 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 56 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Takže nyní budeme hlasovat o návrhu C12 a C13 společně, tak jak navrhla paní předkladatelka. Stanovisko negativní, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 492 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 492 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 57 a 121 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP