(16.40 hodin)

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C14. Moje stanovisko záporné, stanovisko pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 493 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 53 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C15a. Moje stanovisko je záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 494 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu.

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 494 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 54 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Pokud se nemýlím, C15, B a C je nutné hlasovat společně. Moje stanovisko záporné, stanovisko pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 495 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 495 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 54 a 118 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Budeme hlasovat o návrhu C16. Moje stanovisko je záporné, i když by to možná byl nehlasovatelný návrh, stanovisko pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 496 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 496 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 40 a 108 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Pokud se pamatuji, C17 byl stažen paní navrhovatelkou. Budeme tedy hlasovat o C18a. Stanovisko zpravodaje záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 497 a ptám se, kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 497 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 65 a 108 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C18b. Moje stanovisko záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 498 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 498 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 70 a 107 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C19. Moje stanovisko je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 499 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 499 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 61 a 116 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní bychom hlasovali o návrhu C20. Moje stanovisko je záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 500 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 500 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 52 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu C21. Mé stanovisko je záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 501 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 501 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 57 a 119 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu C22. Moje stanovisko je záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 502 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 502 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 57 a 119 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu C23a. Moje stanovisko je záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 503 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 503 nebyl tento návrh přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 52 a 122 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu C23b, který má dvě varianty. Varianta č. I - moje stanovisko záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 504 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 504 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 53 a 123 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní máme návrh pod písmenem C23b, varianta II. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 505 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 505 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 135 a 36 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem C23c. Moje stanovisko je záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 506 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 506 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 53 a 118 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu C24. Moje stanovisko záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 507 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 507 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj ze 181 přítomných vyslovilo 64 a 108 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní přicházíme k bodu C25, varianta I. Moje stanovisko je zásadně ne, stanovisko pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 508 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 508 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 53 a 109 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP