(16.20 hodin)

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písmenem B8. Stanovisko zpravodaje neutrální, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 463. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 463 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 167 vyslovilo 48 a 91 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále bychom měli hlasovat o bodu B9, ale k tomuto návrhu jsou dva pozměňovací návrhy pod písmeny K1 a K2, kde se domnívám, protože se jedná o návrhy k témuž pozměňovacímu návrhu, by bylo možné hlasovat společně, protože upřesňují návrh B9.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Návrhy K1 a K2. Budeme tedy hlasovat o obou pozměňovacích návrzích pod bodem K dohromady. Navrhovatel neprotestuje.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Stanovisko zpravodaje kladné, pana ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 464. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 464 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 179 poslanců vyslovilo 87 a 88 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o původním návrhu B9. Stanovisko zpravodaje je neutrální, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 465. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 465 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 179 vyslovilo 27 a 145 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu B10, který ale je provázaný na J7. V případě, že bude B10 přijat, pak je J7 nehlasovatelný. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 466. Kdo ke pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 466 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 173 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Tím je nutno konstatovat, že návrh pod písm. J7 je nehlasovatelný.

Dále hlasujeme o návrhu B11. Je tu vazba na bod D. V případě, že bude schváleno B11, bod D je nehlasovatelný. Stanovisko k B11 kladné, pana ministra také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 467. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 467 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 124 a 39 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písm. B12. Zpravodaj souhlasí, ministr také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 468. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 468 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 175 a 2 byli proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu B13. Zpravodaj souhlasí, ministr také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 469. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 469 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 136 a 35 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písm. B14. Zpravodaj doporučuje, ministr také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 470. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 470 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 173 a jeden byl proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písm. B15. Stanovisko zpravodaje kladné, ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 471. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 471 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo 172 a 2 byli proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní poslední z bloku "béček" byl B17. Zpravodaj doporučuje, ministr také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 472. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 472 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 148 a 3 byli proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Omlouvám se, myslím, že B16 jsem přeskočil. Pokud správně sleduji, pokyvování i opozičních poslanců mi dává za pravdu, takže budeme hlasovat o bodu B16. Stanovisko zpravodaje doporučující, ministra také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 473. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 473 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 158 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní bychom hlasovali o návrzích pod písm. C. C1. Stanovisko zpravodaje záporné, ministra také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 474. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 474 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 76 a 102 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Návrh C2 byl stažen paní poslankyní, čili budeme hlasovat o návrhu pod písm. C3, jehož schválení by učinilo bod H8 nehlasovatelným. Stanovisko k bodu C3 negativní, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 475. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 475 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 56 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písm. C4a. Stanovisko zpravodaje záporné, ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 476. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 476 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 56 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písm. C4b, varianta I. Stanovisko zpravodaje záporné, ministra záporné.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP