(18.30 hodin)

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. F3 také řeší vztah obec - Český statistický úřad. Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 471 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 471 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 174 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. G zvyšuje anonymitu občanů. Stanovisko předkladatele je neutrální, stanovisko zpravodaje silně doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 472 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 472 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 166 a 5 bylo proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. H1 se týká ochrany údajů. Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 473 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 473 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 174 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. H2 zvyšuje ochranu osobních údajů. Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje je také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 474 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 474 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 174 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh pod písm. H3 je legislativně technický. Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 475 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 475 tento návrh byl přijat, když se pro něj vyslovilo ze 177 přítomných 146 a 2 byli proti.

 

Registruji procedurální poznámku pana poslance Exnera, kterému udílím slovo.

 

Poslanec Václav Exner: Paní místopředsedkyně, dámy a pánové, chtěl jsem před hlasováním zpochybnit možnost hlasovat o tomto návrhu, protože návrh je zcela nekonkrétní a úprava tam uvedená je uvedena jako příklad. Domnívám se, že není vůbec důstojné tohoto sboru, aby o takovém návrhu hlasoval.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane poslanče, měl jste to provést v rozpravě ke druhému nebo třetímu čtení tohoto návrhu.

Prosím, pane zpravodaji, pokračujte.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh pod písm. I1 zlepšuje pravopis. Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje je také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 476 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 476 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 164 a 2 byli proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. I2 zvyšuje ochranu osobních údajů. Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 477 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 477 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 172 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. J mění pokutu z 10 tisíc Kč na 1 tisíc Kč. Stanovisko předkladatele je neutrální, stanovisko zpravodaje doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 478 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 478 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 76 a 85 bylo proti.

 

Poslanec Radim Chytka: V dalším pozměňujícím návrhu rozpočtového výboru pod písm. K1 jde o lingvistickou úpravu. Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 479 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 479 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 172 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. K2 je povahy technicko-legislativní. Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 480 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 480 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 171 a 1 byl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh pod písm. K3 opět zvyšuje ochranu osobních údajů. Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 481 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 481 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 172 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh pod písm. L výboru pro veřejnou správu řeší vztah k obcím. Stanovisko předkladatele je kladné, také zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 482 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 482 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 171 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: I další pozměňovací návrh pod písm. N1 řeší vztah k obcím. Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 483 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 483 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 169 a 3 byli proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písm. N2 je typu legislativně technického. Stanovisko předkladatele i zpravodaje je kladné.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP