(17.20 hodin)

Poslanec Radim Chytka: Dalším pozměňovacím návrhem je návrh C5 - manželství, děti.

Stanovisko předkladatele je negativní, stanovisko zpravodaje taktéž negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 458 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 458 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 172 pro vyslovilo 12 a 146 bylo proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh pod písm. C6 je návrh legislativně technický.

Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje rovněž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 459 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 459 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 173 pro vyslovilo 169 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh je pod písm. C7 - národnost, víra.

Stanovisko předkladatele je negativní, stanovisko zpravodaje striktně neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 460 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 460 se z přítomných 173 pro vyslovilo 24, proti 114. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňovací návrh je pod písm. C8 - odkaz na OKEČ.

Stanovisko předkladatele je negativní, zpravodaje taktéž negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 461 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 461 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 174 pro vyslovilo 9 a 148 bylo proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písmenem C9 je návrh legislativně technický.

Stanovisko předkladatele je souhlasné, zpravodaje rovněž souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 462 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 462 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 174 pro vyslovilo 169 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh je pod písmenem C10 - stupeň zdravotního postižení.

Stanovisko předkladatele je negativní, zpravodaje taktéž negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 463 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 463 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 46 a 119 bylo proti.

 

V tuto chvíli oznamuji, že pan místopředseda Langer má náhradní kartu č. 9 a pan místopředseda Gross náhradní kartu č. 10.

Pokračujte, pane zpravodaji.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písmenem C11 je technicko-legislativní.

Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje taktéž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 464 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 464 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 170 a jeden byl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh je pod písmenem C12 - vypustit slovo "zjišťování".

Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje taktéž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 465 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 465 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 170 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh je pod písmenem C13 - automobily, počítače, telefon, chata, společné hospodaření rodiny.

Stanovisko předkladatele je negativní, zpravodaje rovněž negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 466 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 466 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 34 a 134 bylo proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh je pod písmenem C14 - technicko-legislativní návrh - vypouští se slovo "všech".

Předkladatel má kladné stanovisko, zpravodaj taktéž kladné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 467 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 467 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 159 a jeden byl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh je návrh pod písmenem D. Je to návrh výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí. Jak jsem již říkal, podle stanoviska legislativního odboru je tento návrh nehlasovatelný.

Další pozměňující návrh pod písmenem E - návrh technicko-legislativní.

Stanovisko předkladatele je kladné, stejně jako stanovisko zpravodaje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 468 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 468 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 173 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh pod písmenem F1 - znění nadpisu paragrafu 11.

Stanovisko předkladatele je kladné, zpravodaje taktéž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 469 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 469 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 174 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Radim Chytka: Další pozměňující návrh je návrh pod písmenem F2 - řeší vztah k obcím.

Stanovisko předkladatele je kladné, stanovisko zpravodaje taktéž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 470 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 470 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 pro vyslovilo 173 a dva byli proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP