(12.30 hodin)
(pokračuje Ferjenčík)

A vzhledem k tomu, že máme 12.30 a zbývá skutečně málo času na to, abychom stihli projednat pěstouny, tak dávám procedurální návrh na vyřazení všech bodů z této schůze, abychom mohli skutečně projednat pěstouny, což tak akorát stihneme, protože tam je nějakých 75 hlasování, ještě nebyla uzavřena rozprava. Rozhodně jako Piráti tu rozpravu zdržovat nebudeme - pěstounů. Prosím tedy hlasování tohoto návrhu, a především prosím o odhlášení všech poslanců. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Ten procedurální návrh jsem zaznamenal. Poslankyně Hyťhová je přihlášena jako další s faktickou poznámkou, nicméně nejdříve se musíme vyrovnat s tímto procedurálním návrhem. Poprosím tedy o odhlášení všech a prosím, abyste se znovu přihlásili. Až se nám podaří odhlášení... Již jsem kolegy svolal do sálu. Pan místopředseda Okamura chce nějaký návrh.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Pane místopředsedo, já jsem vás chtěl poprosit v rámci nějaké férovosti, protože ten gong není slyšet, jak víme, jako v tom našem originálním sále, nechte chviličku, aby se mohli poslanci v dostatečném množství shromáždit. Nežádám ani o nějakou minutovou pauzu. Je to fér, máme tady i paní poslankyni, jak víme, která je zdravotně postižená, a všichni by měli mít příležitost, byl jsem o to sám požádán v minulosti, abychom dali větší prostor pro všechny poslance, kteří by se chtěli zúčastnit hlasování. Děkuji moc.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Pane místopředsedo, určitě dám prostor, aby se všichni dostavili. Ostatně v tuto chvíli je přihlášených teprve 40 poslanců, hlasovat ani nemůžeme. Poslankyně Černochová s přednostním právem za klub ODS.

 

Poslankyně Jana Černochová: Děkuji. Vzhledem k tomu, že skutečně jsme v jiných prostorách, klub máme úplně v jiné nemovitosti, někteří kolegové odešli vyřizovat agendu na klub, prosím o přestávku na 10 minut. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Je zde žádost, abychom hlasovali až ve 12.40. Chci se zeptat, jestli je někdo proti tomuto postupu? Nikoho nevidím, takže dám čas do 12.40, aby se všichni mohli shromáždit.

 

(Jednání přerušeno ve 12.32 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP