(10.10 hodin)
(pokračuje Volný)

Nic z toho, pane předsedo Michálku, prostřednictvím pana předsedajícího, ve vašem návrhu nezaznělo. Tam zazněly jenom komerční píár body, které vy chcete použít v rámci politického boje, protože tady jde jenom o moc a jenom o kontrolu nad tím, kdo bude řídit tu globalizační agendu v České republice, kdo bude řídit tu mediální covidovou paniku, kdo bude řídit ty toky peněz, bilionů a bilionů korun, které se budou muset za covid utratit. A o nic jiného tady nejde.

Kdyby vám totiž šlo o to, zjistit, jaké jsou skutečné příčiny covidové krize, tak byste museli chtít zjistit za prvé, jak ten virus vznikl, museli byste si pozvat paní Soňu Pekovou. Kdybyste byli dostatečně inteligentní, tak si pozvete vítěze Nobelovy ceny za izolaci viru HIV pana Luca Montagniera, prostřednictvím naší francouzské ambasády by to neměl být žádný problém, a veřejně byste ho poprosili o vysvětlení jeho názoru, proč si myslí, že ten virus byl uměle vytvořen. Mohli byste ho určitě požádat o nějakou prezentaci, stejně jako paní doktorku Pekovou, ti by to určitě zvládli velice rychle. A mohli byste se nositele Nobelovy ceny Luca Montagniera, což je taková kapacita v oboru virologie, že ani nevím, jak bych ji měl popsat, je to určitě jeden z těch K8 globálně - tak byste se ho mohli zeptat, proč si myslí, že vakcinace je v současné době obrovská chyba, proč si myslí, že po tom umře strašná spousta lidí a proč je on, nositel Nobelovy ceny za virologii, přesvědčen o tom, že to je vakcinace, která vytváří všechny ty mutace. On určitě rád přijede, veřejně vystupuje úplně v klidu, má svoje roky, už se nebojí ani o svoji kariéru, evidentně už se nebojí ani o svůj život, takže proč by nepřiletěl a proč by nám to tady, klidně na půdě Poslanecké sněmovny, kdyby byla vůle, tato kapacita, tato globální celosvětová hvězdná, až možná převzdělaná kapacita v oboru virologie nevysvětlila. To byste museli totiž udělat jako první. Pokud by to měla být skutečně vyšetřovací komise ke COVID-19, tak byste se museli zabývat tím, že je tady oficiální vyšetřovací verze amerických orgánů, která potvrzuje tvrzení paní doktorky Pekové i pana Luca Montagniera a asi dalších tří nebo čtyř virologů, jejichž jména si nepamatuji, že COVID-19 má umělý původ. Už to není prostě konspirační teorie, je to oficiální vyšetřovací verze amerických orgánů.

Potom byste se měli snažit zjistit ve spolupráci s našimi spojenci, jestli k uvolnění tohoto viru došlo náhodou, omylem anebo úmyslně, protože ve světě hybridních konfliktů, o kterých nás tady neustále informují například naši hybridní válečníci, prostřednictvím pana předsedajícího, není vypuštění biologické zbraně o nic nebezpečnější než vypuštění počítačového viru, a to se přece děje dnes a denně. Počítačový vir může zabít rychleji a efektivněji více lidí po celém světě než COVID-19. Dobře vypuštěný počítačový vir by mohl v České republice velice jednoduše a velice rychle zabít více než 30 000 lidí za rok, protože všichni víme, co počítačový vir dokáže. Prostě by přestalo všechno fungovat. Infrastruktura by se rozpadla, vám by pomaličku váš zubař ani nevytrhl zub, protože by nebyl napojený na ÚZIS nebo na někoho, nemocnice by zkolabovaly, velké fabriky by zkolabovaly, obrovské sociální nepokoje. A vypouštění počítačových virů a kybernetický terorismus je věc, která probíhá dnes a denně ze všech řekněme čtyř stran, protože já tak nějak předpokládám čtyřpólové globální rozdělení sil, kde se jednotlivé globalizační skupiny dnes a denně napadají.

Únik takového viru by mohl být krásnou prací jedné z těch globalizačních skupin proti Číně. Třeba to Čína nechtěla vypustit, anebo se mohl někdo domluvit a mohli ten virus opravdu vypustit úmyslně, protože to povede globálně ke změně společenského systému, k omezení lidských práv a podobně. A povinností vaší vyšetřovací komise by bylo toto prodiskutovat, původ viru a jak se dostal na veřejnost, protože pokud se nebudete zabývat původem viru a tím, jak se dostal na veřejnost, je to další důkaz do té mozaiky, že vám jde jenom o předvolební píár přestřelku mezi opozicí a vládou, ze které si vy jednotlivě vytáhnete to, co bude vyhovovat vám, a to budete prodávat falešně svým voličům.

Tyhle první dvě věci jsou prostě základním stavebním kamenem pro vaši další činnost, protože pokud dojdete na základě vědeckých informací ke stanovisku, že je možné, že ten virus byl uměle vyroben a že je možné, že byl úmyslně vypuštěn, ať už nějakými diverzanty proti Číně, anebo Čínou samotnou, jak je oficiální vyšetřovací verze ve Spojených státech, tak bude vaší třetí povinností zamyslet se nad tím, kdo aktivně dopomáhal tomu, že se ten virus tak aktivně a úspěšně rozšířil po České republice, a bude vaší povinností zjistit tok peněz, a to tak, že definitivně. Vy byste měli zjistit do poslední koruny, kam natekly všechny peníze z těch 800 nebo 700 milionů, nebo jestli to už je bilion, které byly na covid vyplaceny. Kam až dotekly, kdo měl kolik procent na byznysu s testy? Kdo měl kolik procent na byznysu s ochrannými pomůckami? Kdo měl kolik procent na byznysu s těmi neúčinnými léky, které mohly být i placebem? A to byste měli být schopni zjistit do poslední koruny.

Můžete mi vysvětlit, jak to chcete za tři měsíce stihnout? Tak třeba pan Feranec mi vysvětlí, jak to ta komise za tři měsíce chce stihnout. Jak říkám, já jsem nebyl příliš aktivním členem vyšetřovací komise k OKD, protože opravdu většina těch informací tam byla takových těch veřejně dostupných, navnímaných. Zásadní informace jsme se bohužel nedozvěděli, protože jak už jsem říkal, vyšetřovací komise není prozatím prostředek parlamentu k tomu, abyste zjistili pravdu, protože se vám vysmějí, a kdo nechce přijít, tak prostě nepřijde. A i tak jsme potřebovali třikrát nebo čtyřikrát, nevím, jestli na mě pan předseda ukáže prstem, kolikrát jsme prodlužovali činnost vyšetřovací komise - třikrát, děkuji. Vidíte, Volný blok se domluví i s Piráty, když jde o to, zjistit fakta. Takže třikrát jsme žádali Sněmovnu o prodloužení činnosti vyšetřovací komise k OKD, a to byla událost stará spoustu let, kterou jsme měli opravdu z 95 % všichni navnímanou, prostě jsme věděli, co se stalo - někdo koupil za babku OKD, kupoval to ve skutečnosti někdo jiný než ten, se kterým byla podepsaná smlouva, byly v tom byty, které tam neměly být. Tohle všechno jsme všichni věděli, akorát se to sepsalo na papír a potom si tady jednotlivé politické strany rozdělovaly politické body.

Ale teď stojíte před úplně novým fenoménem, o kterém jste ještě před rokem a půl vůbec nic nevěděli. Stojíte před úplně novým fenoménem a vy chcete za tři měsíce zjistit všechno o COVID-19? Ne, tahle vyšetřovací komise nevzniká proto, aby se voliči a občané České republiky dozvěděli pravdu o COVID-19, ta vzniká proto, abyste se mohli před volbami ostřelovat před svými voliči, ještě prohlubovat ty rozdíly, které mezi voliči jsou, štvát je navzájem proti sobě, aby vám náhodou neutekli, a vybrat si z toho píárově, mediálně to, co vám bude vyhovovat na vaše předvolební vystoupení, billboardy a podobně. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP