(10.00 hodin)
(pokračuje Volný)

Bude se tato komise o COVIDu-19 zabývat také otázkami o jednostranně vedené vakcinační kampani? O tom, že občanům této republiky byly utajeny informace o historii mRNA vakcín? Že nebyli informováni ani veřejnoprávními, ani jinými sdělovacími prostředky o tom, že tato technologie je tady 20, 30 let a že byla tak strašně neúspěšná, tak strašně neefektivní a tak strašně nebezpečná, že nikdy se nedostala do závěrečné fáze testování na lidech a že to vždycky skončilo u zvířat, která umírala? Že tato technologie se opravdu zkouší po dekády a až nyní, protože bylo povoleno experimentální používání těchto vakcín, se to zkouší na lidech? Budete informovat občany o tom, že opravdu každý, kdo si dal tuto infuzi, je součástí experimentu, protože tato léčba nemá plnou registraci, má jenom částečnou a je to jedna velká studie? Nebo pomocí nějakých dokumentů ze SÚKLu a dále vyvrátíte tuto informaci, protože budete mít dokument potvrzující plnou certifikaci těchto infuzních léčebných prostředků v České republice?

Ne, paní kolegyně nevědí. A vzhledem k vašemu vzdělání je to velice smutné, prostřednictvím pana předsedajícího, že žijete ve lži. Vidíte, bohužel tady ve Sněmovně existují lékařky, prostřednictvím pana předsedajícího, které si myslí, že ty vakcíny mají plnou registraci - a nemají. Je to paní lékařka, poslankyně za ANO, a ona je nevzdělaná ve svém oboru. Bude to ve vaší zprávě napsáno jednoznačně a stoprocentně, že k dnešnímu dni prostě neexistuje plně registrovaná infuze, vakcína proti COVID-19? Informujete o tom veřejnost? Protože pokud ne, tak opět se budete podílet na zločinu zamlčování pravdy před občany tak, aby se oni nemohli sami a svobodně kriticky rozhodnout. A pokud se nebudou mít právo kriticky rozhodnout, tak vaše tvrzení nebo tvrzení lidí, že se jedná o svobodnou volbu vakcinace, není povinná, je dobrovolná, je lež už jenom z toho principu, protože ti lidé nemohou učinit kritické, kvalifikované a tím pádem svobodné rozhodnutí, protože vy před nimi tajíte tyto informace. A vypadá to tak podle reakcí, že je hodlá tajit i ta vyšetřovací komise.

Neinformovali jste veřejnost o tom, že - aspoň já jsem to tak teď nezaregistroval, musel mě o tom informovat pan doktor Bukovský, slovenský youtuber, a musel jsem si to najít na ECDC, European Centre for Disease Control, které upozorňuje na to, že tisíce žen v prvém trimestru přišly o své dítě, potratily po aplikaci infuzního roztoku mRNA proti COVID-19. Já tady neslyším nikoho ze zdravotního výboru, neslyším ministra zdravotnictví. Neslyším nikoho z té takzvané opozice, která by před tímto varovala anebo která by prostě opravdu chtěla ty občany informovat.

Neviděl jsem v televizi reklamu - pojď udělat tečku za covidem, máme ty a ty infuzní roztoky, které mají... tento má schválenou plnou registraci, tento má schválenou částečnou registraci, po tomto potratilo tolik žen z tolika a z tolika, po tomto to zemřelo tolik lidí z tolika a z tolika, vezmi na sebe to riziko, rozhodni se a udělej informované rozhodnutí, jestli ti ty tenisky stojí za to. Až přijdeš do toho obchodního centra, kde je nějaký doktor, anebo možná taky ne-doktor, možná nějaká zdravotní sestra, anebo možná nějaký pomocný personál, před tebe položí papír, ve kterém nebude napsáno, jestli tvoje vakcína je dar ze Srbska, z Izraele nebo z nějakých jiných zemí, čímž se zříkáš nároku na odškodné, to tam nebude napsáno, a člověk, který k tobě nemá žádnou citovou vazbu, kterého vidíš poprvé v životě a kterého uvidíš naposledy v životě, ti do ruky aplikuje infuzní mRNA roztok, o kterém jeden z jeho spolutvůrců, jeden z jeho spolutvůrců veřejně prohlašuje, a je za to trestán, pochopitelně, že mRNA byl omyl, že spike proteiny jsou toxické a že on by se nikdy vakcinovat, ani nikoho ze své rodiny touto vakcínou nenechal.

Bude tohle součástí zprávy vyšetřovací komise, ta nevyvážená infuzní a vakcinační kampaň, kde my občanům této země systematicky zatajujeme rizika místo, abyste je informovali? Oficiální čísla jsou, že z 15 milionů potratí jenom 500 žen. Proč to těm lidem neřeknete? Hned vedle můžete dát počet žen, které potratily loni kvůli COVID-19. Bude součástí zprávy této vyšetřovací komise informace o tom, kolik žen potratilo kvůli COVID-19, kolik přišlo o své dítě v průběhu covidové krize kvůli COVID-19? Protože my víme, kolik žen přišlo o své dítě kvůli infuzi mRNA COVID-19 ve Spojených státech.

Nevíme to u nás, protože u nás ten veřejný registr jako ve Spojených státech nefunguje, ale my jej zakládáme teď na webu Volný blok. Takže kdo bude mít informace o nežádoucích vedlejších účincích infuze proti COVID-19, tak je bude moci za určitých podmínek zveřejnit na našem webu a my s tímto budeme seznamovat veřejnost, budeme dělat tu práci za zbytek Sněmovny, za Ministerstvo zdravotnictví, za premiéra této vlády tak, aby lidé se mohli opravdu kriticky rozhodnout o tom, jestli se chtějí stát součástí nějakého experimentu. A já jsem tyhle věci, že ty vakcíny nejsou plně certifikovány a že lidé, kteří se nechají vakcinovat tímto roztokem, (se) stávají součástí experimentu a klinické studie, zveřejňoval ústně i mimo Poslaneckou sněmovnu, takže předpokládám, že kdybych šířil nějakou poplašnou zprávu, tak si na mě už mí straničtí oponenti anebo nějaký odborník smlsnou.

Bude součástí té zprávy a té činnosti vaší vyšetřovací komise postup lékařů, já si teď nevzpomenu na jeho jméno, poprosím Mariana, jestli - nemůže, on se teď baví se slečnou, to chápu - ale v České republice, představte si to, že v České republice je lékař - a on si o sobě opravdu myslí, že je doktor - který dostal nějakou dodávku vakcín AstraZeneca. Vyočkoval pacienty, které dokázal přesvědčit, a zůstalo mu jich, teď nevím, jestli 40 nebo 60. On je tam měl někde v ledničce, bylo mu jich líto, no ale pak přišlo oficiální varování z Ministerstva zdravotnictví, že tato vakcína se nesmí používat pro lidi pod šedesát let. V té době už bývalý ministr Prymula dokonce řekl v televizi, že pokud by někdo toto, tu AstruZenecu, aplikoval někomu pod šedesát let, tak že je to vědomé ohrožení jeho života. A tento údajný, tento pan údajně doktor se v ČT pochlubil, že si pozval pacienty mladší 60 let a že je přemluvil, aby si tu vakcínu dali. Takže tento údajně pan lékař se veřejně přiznal v ČT k tomu, že ohrozil na životě desítky svých pacientů, a on byl uveden v ČT jako pozitivní příklad a předpokládám, že nikdo vás se nepřidá k našemu trestnímu oznámení a naší žádosti o vyloučení tohoto člověka z Lékařské komory, protože tohle je Mengele. Tento člověk není lékař, je to Mengele, je to doktor smrti, protože on dostane jasnou informaci lege artis, informaci o tom, že ta AstraZeneca ohrožuje lidi pod 60 let, a on si jich několik desítek pozve do své ordinace, zneužije svého postavení lékaře, zneužije autority, kterou má v očích svých pacientů, a aplikuje jim něco, po čem oni mohou zemřít. A on o tom má informace.

Bude tato psychóza součástí zprávy vyšetřovací komise o COVID-19? Rozeberete tam tyto případy? Vyslechnete si někoho z těch minimálně - to tady zaznělo, myslím minule - 19 nebo 21 % - já už si to úplně přesně nepamatuji - lékařů, kteří odmítají vakcinovat? Naštěstí nemusí a už tady byly takové ty socialistické představy o tom, jak je prostě přinutím, aby museli vakcinovat? Mám ve svém okolí lékaře, kteří byli vysíláni z nemocnic, aby pracovali v těch takzvaných vakcinačních centrech, a ti lékaři to po první směně prostě už odmítají. Oni prostě té vakcíně nevěří z odborného hlediska a z odborných důvodů a odmítají se účastnit toho, že by vpravovali do těla lidí, které vůbec neznají, o kterých vůbec neví, jaký je jejich skutečný zdravotní stav, aby jim vpravovali do těla nějaký infuzní mRNA roztok, o kterém oni nemohou mít ani sebemenší tušení, jaký je to bude mít vliv na jejich zdraví za rok, za dva, za pět, za deset. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP