(9.50 hodin)
(pokračuje Volný)

Jak ta situace pokračovala dál? No, pokračovala dál nákupem neúčinných experimentálních léků. Já si teď vzpomenu na ten Bamlanivimab a pak tam byly nějaké ty další, které podle informací, které mám teď k dispozici, stály miliardu korun. Za miliardu korun jsme nakoupili experimentální léky, které měly ve svém hodnocení napsáno, zvláště ten Bamlanivimab, já jsem vám to tady četl, že je určen pouze k léčbě těch nejjednodušších forem COVID-19. Ještě předtím jsme nakoupili Remdesivir a další léky, takže částka utracená bude vyšší, bude to skoro 2 miliardy, když nad tím tak přemýšlím, protože ten Remdesivir stál snad 25 000 jedna dávka nebo ještě víc. Ne, Bamlanivimab stál přes 20 000, Remdesivir byl ještě dražší.

My jsme tady několikrát interpelovali jak ministra zdravotnictví, tak předsedu vlády, abychom se dozvěděli, jestli - protože u toho Remdesiviru to víme, u Remdesiviru my víme, že jsme dostali buď placebo, nebo lék. My nevíme co, protože to je dvojitě zaslepená studie, takže nikdo neví, co dostal, ale víme, že jsme dostali buď to, nebo to. U toho Bamlanivimabu nám nikdo neodpověděl a u těch ostatních léků nám taky nikdo neodpověděl. Takže my nevíme, jestli jsme utratili tu miliardu za léky, nebo za placebo a podle těch vědeckých principů bychom se to ani my nikdy dozvědět neměli. Ani ti pacienti, kterým toto něco bylo podáno, vlastně nevědí, jestli dostali placebo, nebo lék, což je úplně skvělé. No, ale za tu miliardu jsme mohli opravdu nakoupit tolik generických léků, například na asijských trzích, že by každý z nás mohl mít doma připravenou preventivní dávku minimálně na celý rok. Bylo to dokonce předjednáno, já jsem vám to tady oznámil.

Taky bych byl rád, kdybyste si mě předvolali před tu komisi, abych mohl vypovídat o tom, kdo podpořil a kdo nepodpořil naši informaci o tom, že v Bangladéši na nás čekají léky, které jsou připravené, stačí tam vyslat vojenské letadlo a můžeme mít tolik Ivermektinu, kolik budeme chtít, v ceně koruna padesát za pilulku. Léku, který je nedílnou součástí List of Essential Medicines World Health Organization, to znamená seznamu základních léků Světové zdravotnické organizace, kterého se podalo už snad osm miliard dávek a vůči kterému nebyly nikdy vzneseny žádné námitky o tom, že by byl extrémně toxický, naopak má tuším nejlepší skóre, co se týká bezpečnosti. Vzhledem k tomu počtu těch dávek je to logické, ale nejlepší skóre ze všech dostupných léků z hlediska bezpečnosti.

Nikdo z vás nehnul ani prstem, aby se něco takového stalo. Opozice se ani jednou nepostavila a neřekla: Tak my se na ty léky chceme opravdu podívat. My chceme opravdu zjistit, jestli ty léky jsou alternativou k vakcinaci, nebo nejsou alternativou k vakcinaci. Prosím vás, pozvěte tady pana doc. MUDr. Töröka, CSc., autora Košického protokolu, který ve své nemocnici obrátil graf smrtnosti vzhůru nohama, to znamená, že tam, kde umírá osm pacientů z deseti, jemu umírají dva, protože nikdo nezachrání nikdy úplně všechny pacienty u takového virového onemocnění, jako je chřipka, covid anebo rýma. Ono i na tu rýmu, jak to zní podivně, pravděpodobně každý rok někdo umře. Bude toto součástí vyšetřování vaší komise? Budete se zabývat Košickým protokolem, který jednoznačně stanovil 0,2 miligramu Ivermektinu na kilogram váhy - abych vyvrátil tady tvrzení, prostřednictvím pana předsedajícího, tvrzení pana profesora Válka - 0,2 miligramu na kilogram váhy? Budete se zabývat tím, že součástí toho extrémně úspěšného Košického protokolu je první den 1 gram vitaminu C nitrožilně - a já vím, že mnoho z vás chodí na nitrožilní aplikaci vitaminu C - 1 gram na kilogram váhy? Já vám ani nebudu říkat, kolik vitaminu C bych dostal já. Hodně. Druhý den je to 0,5 gramu a třetí den je to myslím čtvrt gramu. Na tuto otázku mimochodem odmítl odpovědět ministr zdravotnictví, který řekl, že necítí potřebu na tuto otázku odpovídat.

Bude součástí vyšetřování této vaší komise a její závěrečné zprávy informace ministra Blatného, že pouze 30 % lidí, kteří jsou vedeni jako oběti covidu, zemřelo kvůli covidu? Že tam jsou vedeny i oběti dopravních nehod? Zhodnotí vaše komise snížení počtu infarktů a onkologických onemocnění za loňský rok, které dosahuje tuším 50 %? A mohla by ta vaše komise vysvětlit, kdo ty lidi vyléčil? Jak se podařilo dosáhnout takové změny stravovacích návyků občanů České republiky a jejich mentálního postoje, že nám o polovinu ubylo infarktů? Že nám o polovinu ubylo onkologických onemocnění? Pozastavíte se nad tou možností, že to je úplně jinak? Že ty oběti infarktů a onkologických onemocnění byly falešně vedeny jako covidové oběti? Povedete své vyšetřování i tímto směrem?

Zjistíte zpětně, jako to zjistili v Německu z PCR testů, kolik procent lidí, kteří byli označeni za pozitivní, bylo ve skutečnosti nakažlivých? Protože v Německu toto zjišťovali, existuje na to zkratka tří písmen, která si nepamatuji, ale všichni si to můžete prohlédnout na webových stránkách Volného bloku, kam vás zvu díky spolupráci s odvážnými lidmi z projektu Otevři svou mysl. Je tam spousta videí přeložených do češtiny i s titulky. Jsou tam vědci, kteří tam vystupují pod vlastními jmény, takže si je můžete kdykoliv vygooglit a najít si jejich profesní způsobilost. No a v Německu přišli na to, že minimálně 80 % všech PCR pozitivních pacientů nebylo infekčních. Ze všech těch čísel, která přišla z Německa, 80 % PCR pozitivních nebylo infekčních. Budete zjišťovat, kolik procent je to u nás? Vzhledem k použité technologii se dají předpokládat podobné, ne-li přímo stejné výsledky.

Před námi stojí další krize, protože ta je připravena, ta je naplánovaná. Vláda v součinnosti s takzvanou opozicí na to postupně jednotlivými balónky připravuje naši společnost a připravuje naši společnost na to, že v září tady udeří další vlna. Vypracujete do té doby systém, aby bylo jasné, že člověk je sice PCR pozitivní, ale není infekční? Poučíte se ze zahraničí? Nainvestujete do toho peníze? Abyste nenutili lidi, kteří mají pozůstatek mrtvého viru v sobě třeba měsíc, náhodou přijdou na PCR test, je jim oznámeno, že ten vir v sobě mají, ale nejsou infekční, protože ten vir je prostě mrtvý, je neaktivní, jejich imunitní systém ho zničil, oni nevylučují žádný další COVID-19. V Německu to bylo 80 % lidí! Ví někdo ze zde přítomných lékařů a vědců, statistiků, kolik lidí to bylo u nás v České republice? Můžete potom vystoupit a říct: U nás to bylo 20 %, 10, 30, 50, 5, protože my jsme provedli tento výzkum? Zřejmě ne. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP