(11.50 hodin)
(pokračuje Volný)

Potom v hlavě 10 odst. 16 píšeme: "Zakazuje se vyžadování vakcinace proti COVID-19 pro účast voličů v jejich příslušných volebních okrscích v parlamentních volbách a referendech v roce 2021 anebo v jimi zvolených okrscích v případě, že jsou držiteli voličského průkazu v parlamentních volbách v roce 2021." V okamžiku, kdy nebude schválen tento pozměňovací návrh, bude všem neočkovaným, nevakcinovaným v této zemi jasné, že se na ně chystá podvod, že se na ně chystá apartheid a že na ně chystáte to, že se k volbám do svých volebních místností nedostanou.

Odst. 17: "Zakazuje se vyžadování vakcinace proti COVID-19 pro účast ve volebních a sčítacích komisích." Takže nikdo nesmí chtít vakcinaci po člověku, který bude nominován stranou, hnutím nebo koalicí k tomu, aby dohlížel na výsledek voleb. A opět, pokud tento pozměňovací návrh nebude schválen, tak by mělo být, zejména tady kolegům v SPD i kolegům z KSČM, a hlavně těm, kteří se nehodlají nechat naočkovat, jasné, že toto je útok na samu podstatu občanské kontroly svobodných voleb a je to stoprocentní pokus o volební podvod. Protože vyžadovat po někom, aby se podrobil invazivnímu zdravotnímu zákroku, jehož důsledky nejsou a nemohou být známy, protože to je experiment, který zrovna teď probíhá, to nemůže popřít žádný zde přítomný lékař nebo vědec, ten pokus je v experimentální fázi a všichni, kteří se nechali naočkovat, jsou teď pokusnými morčaty a pokusnými králíky, tak to prostě je, takže vyžadovat vakcinaci proto, aby člověk mohl volit ve svém volebním okrsku nebo aby se mohl stát členem volební komise, je protiústavní zločin a vy máte povinnost ubezpečit veřejnost, že nic takového neplánujete.

Potom tady máme odst. 18: "Zakazuje se vyžadování jakýchkoli jiných dokumentů o zdravotním stavu k účasti voličů u jejich příslušných volebních okrsků nebo kde si vyberou podle svého průkazu než čestného prohlášení o bezinfekčnosti." Jsme přesně v té situaci, kterou vláda nastavila teď. Já si mohu napsat čestné prohlášení, mohu ho napsat svému synovi a mohu jít na koupaliště, do kina, do posilovny, kamkoli. Takže když nám vláda darovala tuto možnost napsat si, co chceme, abychom se dostali, kam chceme, tak je naší povinností vyžadovat úplně stejná pravidla u toho nejzásadnějšího demokratického principu a u toho nejzásadnějšího demokratického institutu, kterým jsou parlamentní volby. A opět, pokud toto odmítnete, tak každý, kdo nechce být vakcinován, a každý, kdo už ví, že tato vláda sedmnáctkrát spáchala zločin i proti ústavě, bude vědět, kdo je součástí covidové mafie a kdo po nich bude chtít covidpas v jakékoli formě, PCR test v jakékoli formě, antigenní test v jakékoli formě, když zrovna dnes mohou jít na koupaliště s čestným prohlášením.

"Zakazuje se vyžadování jakýchkoli jiných dokumentů o zdravotním stavu pro účast ve volebních a sčítacích komisích pro nominované volební komisaře, než čestné prohlášení o bezinfekčnosti." Opět, pokud neplánujete ukradení voleb, pokud neplánujete rozdělení společnosti na dvě až tři skupiny a pokud chcete zabezpečit pocit klidu a bezpečí pro voliče, kteří se nechtějí bát další čtyři měsíce, jestli bude mít Volný zase pravdu, tak jako ji měl do dnešní doby prakticky vždycky, tak by neměl být žádný problém toto schválit, aby lidé, kteří se hlásí do volebních komisí, věděli, že jim bude stačit jejich čestné prohlášení k tomu, aby se členy té volební komise mohli stát.

No a 20 a 21: "Není povinností předsedy volebních a sčítacích komisí vyžadovat po zástupcích politických stran toto čestné prohlášení o bezinfekčnosti." Není povinností. Není povinností! Ten člověk ho prostě u sebe buď mít bude, nebo nebude. Jednou za čtyři roky jsou parlamentní volby a jakýmkoli způsobem omezovat volbu zdravých lidí je prostě protiústavní a je to zločin. A 21: "Není povinností předsedy sčítací a volební komise vyžadovat po voličích jejich čestné prohlášení o bezinfekčnosti." Opět, není to povinností. Není to povinností! Když bude nějaká komise toto vyžadovat, tak ti lidé si to napíšou na místě, odevzdají to a bude klid. Bude to podobná situace, jako když já jsem jel dneska z Ostravy do Prahy a na nejmenované benzinové stanici mě přivítaly dámy, které byly nahoře bez a měly velice sympatický výraz v obličeji, usmívaly se, dívaly se mi do očí, fotily se se mnou, protože prostě v práci roušky nenosí, protože ví, že vláda vydala tolik protiústavních nezákonných nařízení, že v současné době nikdo neví, jaký je skutečný právní stav a jaká je situace v této zemi.

Znovu opakuji, tato vláda i tato Sněmovna svou pasivitou dokázaly, že celá republika žila celý rok v situaci opravdu velmi, velmi netypické a velmi špatné, kvůli které zemřely tisíce lidí mimo covid, protože neunesli tu situaci, neunesli ztrátu aktivního způsobu života, neunesli to, že se nemohli potkávat se svými dětmi, nebyla jim poskytnuta zdravotní péče a zkrachovali. Tisíce lidí, drobných a středních podnikatelů, zkrachovaly v této zemi a ve značné části společnosti, té, která prostě není nakloněná experimentovat se svým zdravím prostřednictvím nějaké genové terapie, roste napětí. Lidé jsou nervózní, že jim ta covidová mafie, o jejichž existenci přece není pochyb, když se tady kupují respirátory za 700 korun. odmítají se české PCR testy za 50 korun a nakupují se místo toho čtyřikrát nebo pětkrát dražší čínské antigenní testy bez jakéhokoli atestu, tedy nebezpečné, které potom násilím musí používat děti na našich školách, takže pochopitelně tato část veřejnosti, která sbírá ty kritické informace, nejen že nevěří ani vládě, ale nebude věřit ani jednomu z vás, který nepodpoří tyto pozměňovací návrhy, které zajišťují jedno jediné, a to, že ty volby budou transparentní a čisté.

Pak tady máme ještě další věc. Jak jsme říkali, pánem nad těmi schránkami bude hejtman, a proto jsme tam zařadili v hlavě 6 do § 22 odst. 4: "Krajský úřad zajistí nepřetržité veřejně dostupné on-line monitorování volebních schránek poté, kdy obdrží všechny volební schránky určené pro zvláštní způsob hlasování ve volebním kraji do úschovy, a umožní zástupci politických stran, politických hnutí a koalic..." tak, tak, tak... "fyzickou přítomnost v místě úschovy volebních schránek pod dohledem policie a umožní monitorování vlastním zařízením umožňujícím on-line přenos." Žijeme ve 21. století. Všichni víme, proč vznikly volební komise, protože to nutkání okrást konkurenci o její hlasy a připsat naopak sám sobě ty hlasy tady bylo vždycky od začátku zastupitelské nebo přímé demokracie. Nenalhávejme si, že ty komise vznikly z jakéhokoli jiného důvodu. Vznikly proto, protože politici vždycky kradli hlasy a vždycky ovlivňovali volby, když k tomu dostali sebemenší příležitost. Žijeme ve 21. století, přítomnost policie a přítomnost kamery s on-line přenosem není nic nenormálního, není nic zvláštního, je to prostě naprosto normální jev, zvlášť v době, kdy se po telefonu a po on-line připojení uzavírají miliardové obchody, rozhoduje o rozpočtu Evropské unie, konají se mezinárodní summity. Takže mít možnost namířit svůj mobilní telefon a na Facebooku vysílat on-line, jestli ta urna je v pořádku, když si zrovna odskočím, anebo není, je věc, která by nikoho neměla překvapit. A to, že krajský úřad by měl sám ve své gesci zajistit podobné bezpečnostní opatření v případě, že v těch schránkách mohou být až miliony hlasů, je naprosto legitimní požadavek, který opravdu nechápu, komu bude vadit. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP