(11.40 hodin)
(pokračuje Volný)

Další krok bude klasický, tak jako loni - prostě přestane existovat chřipka, přestane existovat angína a jakékoliv, jakékoliv onemocnění horních cest dýchacích a také jakékoliv chronické potíže pochopitelně budou vydávány za covid nebo postcovidové onemocnění, protože lékaři se opět zamknou ve svých ordinacích, budou ordinovat na dálku a každého, kdo bude mít teplotu nebo kašel, označí jako covidového pacienta.

A máme tady okamžitě mediální paniku. Média budou opět od rána do večera mluvit o tom, jak varianta koronaviru delta zabíjí občany České republiky, protože opět budou oběti dopravních nehod tak jako v minulosti vydávány za oběti covidu, opět budou oběti infarktů vydávány za oběti covidu. Nepředpokládám, že by si tady někdo opravdu myslel, že by někdo opravdu věřil tomu, že počet infarktů klesl za jeden jediný rok o 50 %. To si nemyslím, že by si tady někdo myslel v této Sněmovně. Taky si nemyslím, že by si někdo myslel, že zhruba taky o 50 % klesl počet případů onkologických onemocnění. Ne, tito lidé byli prostě uvedeni ve statistikách jako oběti covidu, a to samé se znovu zopakuje.

Společnost bude rozeštvána vládní vakcinační kampaní: bude rozeštvána na příznivce vakcinace neověřenou genetickou emulzí, která dokonce v případě vakcín, které jsou určeny dětem 16 let plus podle oficiálního materiálu Ministerstva zdravotnictví, nemá registraci ani v Evropské unii. Poté bude vydáno nelegální vládní opatření tak, jak už jsme zvyklí, protože vláda moc dobře ví, že si může vyhlásit cokoliv, a soudy rozhodnou za tři, čtyři, pět, šest, dvanáct týdnů, podle toho zřejmě, jaký dostanou pokyn.

A společnost bude rozdělena tak, protože tady bude obrovská mediální epidemie, že to vládní nařízení bude znít takto: do volebních komisí a do klasických volebních okrsků smí pouze naočkovaní lidé, všichni ostatní jsou uznáni za nebezpečné, na všechny ostatní bude uvalena karanténa a budou muset hlasovat na drive-in z automobilu, anebo si budou moct pozvat někoho s urnou.

Z tohoto zákona jednoznačně vyplývá, že všechny ty urny budou pod dohledem hejtmanů, kteří také porušili zákon, také jsou to zločinci, protože způsobili, že v této zemi platil také nelegální nouzový stav, který, když tady poslanci ODS a TOP 09 hlasovali proti nouzovému stavu, tak si připomeňme, že jejich hejtmani vyvolali nový nouzový stav. To jenom, aby bylo vědět, co se jenom říká a jaká je realita spolupráce s covidovou mafií. Takže tito hejtmani budou mít dohled nad možná miliony volebních lístků, které nebude moct kontrolovat nikdo jiný.

A protože jsem tady stál zhruba před rokem a varoval jsem před covidpasy a byl jsem označen přinejlepším za někoho, kdo šíří dezinformace a poplašné zprávy a fake a hoaxy, aby vzápětí ten covidpas byl schválen nejen na evropské úrovni, ale aby tady proběhla zoufalá snaha ten covidpas protlačit i na naší úrovni, tak já tady varuji před tím, že se chystá velká volební loupež při zneužití pandemického zákona a tohoto zákona, kterou zoufale potřebuje zkorumpovaná ČSSD k tomu, aby se udržela ve Sněmovně, a Andrej Babiš k tomu, aby měl koaličního partnera, protože jeho projekt Šlachta selhává. Posloužit k tomu mají ukradené hlasy ostatních stran, které jsou skutečně protisystémové a které skutečně bojují proti covidové mafii. V 90 % to mají být hlasy Volného bloku, který má v současné době podle informací, které mám z klubu ANO z jejich interního průzkumu, volební dosah přes 10 %. Naše akce minulou středu před Sněmovnou vás přinutila neuznat stav legislativní nouze a dosah, elektronický dosah této naší akce byl milion koncových uživatelů. A tohle všechno je to, čeho se covidová mafie bojí, a proto chce ukrást hlasy zejména Volného bloku ve prospěch ČSSD.

A my pochopitelně nebudeme jen tak pasivně čekat, jestli se něco podobného stane, zvlášť vzhledem k informacím, že ty ukradené hlasy mají být rozděleny poměrně mezi všechny strany, které mají klub v současné době v Poslanecké sněmovně, a proto tady existuje takový souhlas s prosazením tohoto zákona. Vypracovali jsme pozměňovací návrh, se kterým vás teď seznámím a vysvětlím vám, proč tam ty jednotlivé body jsou a proč by pro ně každý demokrat měl hlasovat, protože umožní silnější občanskou kontrolu, znemožní rozdělení voličů na očkované a neočkované a maximálně možným způsobem ztíží falšování výsledků.

Takže ten náš první bod se týká komisí pro hlasování. Tam v odst. 3 bylo použito slovo "obdobně", že se použijí obdobně ustanovení volebního zákona upravující podmínky členství v okrskové komisi. My to měníme tak, že to slovo se škrtá. Nebude to obdobně, protože to je příliš gumové, to je příliš snadno zneužitelné. Já budu muset asi počkat na ty tři sekundy? Nebo mohu pokračovat dál?

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Čas. A protože jste přihlášený podruhé, tak vzápětí vám zapínám dalších 15 minut. Prosím.

 

Poslanec Lubomír Volný: Děkuji. Takže na podmínky členství v komisi pro hlasování pro zástupce politických stran, politických hnutí a koalic, jejichž kandidátní listina pro volby byla zaregistrovaná, to znamená volebních komisařů, se použijí ustanovení volebního zákona, nikoliv obdobně, ale prostě se použijí. Totéž pro sčítací komise. Na podmínky členství ve sčítací komisi se použijí ustanovení volebního zákona, nikoliv obdobně, ale přesně, pro všechny zástupce politických stran a hnutí, které jsou registrované k volbám.

Potom tady máme v § 7 nový odstavec 7, který vkládáme, a ten zní takto: "Zapisovatel komise pro hlasování nemá právo vykázat zástupce politických stran, politických hnutí a koalic od výkonu volebního práva voliče ani mu omezovat vizuální kontrolu volební schránky nebo zvláštní přenosné schránky." Tady se jedná o to, že tento zapisovatel komise je určován hejtmanem. Je určován hejtmanem, takže hejtman, který potřebuje skrýt svůj zločin, kterého se dopustil tím, že vyvolal v této zemi nezákonný nouzový stav, je velmi motivován k tomu, aby jeho strana nebyla politicky potrestána za jeho zločin. A proto se hejtmanům nesmí věřit, protože my víme, jak je to s politickou korupcí v této republice. Mohl bych, kdybych měl víc času, kdybyste se nebáli, tak bych vám tady mohl jmenovat všechnu tu korupční historii, která se na těch krajích udávala v rámci republiky. Takže hejtmanům se nevěří, a proto tam chceme svého zástupce - a měli byste ho chtít i vy - který bude mít právo mít neustálou vizuální kontrolu nad volební schránkou. Opět v § 23 se škrtá slovo "obdobně", prostě se použije ustanovení volebního zákona. Netuším, proč tam to "obdobně" je, protože jediný důvod, proč by tam mohlo být, je prostě snaha gumově toto slovo "obdobně" vykládat, když se tím zákonem někdo nebude chtít úmyslně řídit. Všichni víme, jak končí mnoho soudních sporů kvůli jednomu jedinému slovíčku, a když jde o budoucnost celé republiky, tak by tam takové gumové slovíčko být nemělo. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP