(10.30 hodin)
(pokračuje Filip)

Nyní tedy budeme hlasovat o návrhu (Gong.) pana poslance Lipavského, že nesouhlasí s odpovědí pana ministra Metnara na svoji interpelaci.

Zahájil jsem hlasování číslo 444 a ptám se, kdo je pro nesouhlas s odpovědí pana ministra? Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování číslo 444, z přítomných 83 pro 11, proti 22. Návrh nebyl přijat. Tím jsme interpelaci ukončili.

 

Předposlední interpelací je interpelace pana poslance Jakuba Michálka na předsedu vlády Andreje Babiše ve věci ČD, Telematika a využití věšteckých schopností Jaroslava Faltýnka. Pan kolega Michálek tady není, interpelace propadá.

Poslední interpelací je interpelace pana poslance Jana Lipavského na místopředsedu vlády a ministra vnitra Jana Hamáčka ve věci plánované cesty ministra vnitra do Moskvy. Jde o tisk 1226. Pan ministr je omluven. Ptám se pana kolegy Lipavského, jak chce naložit s tou interpelací? Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Jan Lipavský: Děkuji za slovo. Já bych prosil procedurální návrh, že bychom tuto interpelaci odložili do přítomnosti pana ministra Hamáčka. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Dobře. O tomto návrhu dám hlasovat. (Gong.)

 

hlasování číslo 445 bychom rozhodli o přerušení projednávání tisku 1226, interpelace pana poslance Lipavského na místopředsedu vlády a ministra vnitra Jana Hamáčka, do přítomnosti ministra vnitra.

Zahájil jsem hlasování číslo 445 a ptám se, kdo je pro? Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování číslo 445, z přítomných 83 pro 37, proti nikdo. Návrh nebyl přijat.

 

Tím jsem ukončil projednávání písemných interpelací, a protože jsme rozhodli, že budeme pokračovat až po 11. hodině, vyhlašuji přestávku do 11.00.

 

(Jednání přerušeno v 10.33 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP