(12.50 hodin)
(pokračuje Volný)

Proč používám to LGBTQPR+. Všichni víme, co to je LGBT. To jsou lesby, gayové, bisexuálové, transsexuálové. Q je queer. To je téměř všechno. P jsou pedofilové. Co je R, to nevím ani já, a to plus znamená, že tam může být cokoliv. A proč o tom mluvím? Mluvím o tom proto, že tady se začalo bojovat za ta práva jinosexuálů na úrovni partnerství. Někoho uráží ten název, někomu to je jedno, protože těch několik desítek lidí se každý rok opravdu registruje. Druhým stupněm, ke kterému nikdy nemělo dojít, je manželství. Už vyžadujeme manželství.

Třetím stupněm, ke kterému nikdy nemělo dojít, jsou adopce. A já, tak jak už jsem se hodněkrát nespletl, tak vám tady řeknu, co bude čtvrtý stupeň. Čtvrtý stupeň bude to, co se děje ve Spojených státech a co se děje i v některých zemí západní Evropy, a to je preference u adopce. Že vy dostanete body navíc za to, že jste gay nebo lesbický pár. Děje se to ve Spojených státech, děje se to v západní Evropě. Ale nezlobte se na mě, i mí homosexuální přátelé - bohužel nemám žádné lesbické kamarádky, to mě mrzí, kdyby se někdo chtěl skamarádit, tak jsem veřejně dostupný na internetu. Nicméně vaše homosexualita není výhoda pro to dítě. Vaše homosexualita, nebo jinosexualita, pokud třeba žijete se zvířátky anebo něco podobného, je to vaše soukromá věc, ale není to výhoda, když jde o adopce dětí nebo vychovávání dětí, protože příroda to prostě zařídila tak, že děti spolu mají jenom maminka a tatínek. Samice a samička.

Já bych tady chtěl doplnit třeba návrh KDU-ČSL, v tom, že v jejich návrhu by mělo být napsáno: biologického muže a biologické ženy. Protože v okamžiku, kdy tam nebude biologického, tak tam budete mít spoustu transžen a transmužů, kteří se budou dožadovat stejné ochrany jako biologický otec a biologická matka. Ty požadavky nikdy, nikdy nepřestanou narůstat. A proč? Protože lidé, kteří teď vedou západní společnost i naši společnost do záhuby, jsou neustálí pachatelé dobra. A ti, kteří před deseti lety páchali dobro tím, že prosadili registrované partnerství, už jsou zastaralí pro novou generaci pachatelů dobra a revolucionářů, které tady právě reprezentuje, prostřednictvím pana předsedajícího, pan Kopřiva nebo pan Lipavský. A ta nová generace je nespokojená a chce k tomu něco přidat jako svůj pomník. Takže oni k tomu chtějí teď přidat to manželství. Ale ta další generace, která přijde po nich, bude zase nespokojena a budou k tomu chtít zase přidat nějakou svou přidanou hodnotu. A to budou minimálně ty adopce, anebo to budou ty adopce s preferencí za to, že jste gay pár. Protože to v té době už k nám dojde, taková politická kultura, že ve své podstatě jenom menšiny mají právo, ale když jste příslušníkem většiny, tak vaší povinností je se pozitivně diskriminovat ve prospěch těch menšin.

Ale tady jde o ty děti do budoucna. Ty děti mají mít právo přednostně na úplnou rodinu. A výroba dětí pro homosexuální páry je týráním dětí a je proti jejich lidským základním právům. Protože když si dva pánové pronajmou dělohu, tak týrají své dítě, které nikdy nepozná svou matku. Když si dvě dámy půjčí sperma, tak týrají své dítě, které nikdy nepozná svého otce. Já si nedovedu představit, že bych neznal svou identitu. Že bych do konce svého života nevěděl, kdo je má matka, kdo mě nosil pod srdcem nebo kdo je můj otec. Z koho pocházím. Kdo je jeho otec a otec jeho otce. A tohle všechno vy tím, že si vyrábíte děti, kradete svým dětem, a tím je týráte.

Homosexualita je možná pro někoho dar, pro někoho prokletí. Ale když víte, že jste gay nebo lesbian, tak je vaší povinností nechtít mít dítě, protože příroda to nechce. A když jste si přiznali vlastní homosexualitu, tak si přiznejte vlastní neschopnost nestvořit (?) dítě bez jeho týrání a bez jeho mentálního mrzačení. Ne, není to správné, být v lesbickém páru a zatajit svému dítěti otce tří dětí, svých sourozenců. To je vrchol sobectví. To je lepší si pořídit čivavu nebo králíka, a ne dítě jako módní doplněk, protože mám nějaké mateřské pudy. Tak je potlačte v sobě. Doufám, že se nikdy nedožijeme toho, že orgány, které rozhodují o tom, kdo bude adoptovat děti, budou upřednostňovat z politických a ideologických důvodů homosexuální páry před páry heterosexuálními, protože to bude týrání dětí. Opět to bude týrání dětí.

To, co je vždycky v nejlepší prospěch dítěte, bude jen a pouze muž a žena, tak aby to dítě mohlo sledovat mužské i ženské vzory. Ano, zaznělo tady velice dobře, že to prostě není manželství pro všechny, ale k tomu všechno směřuje, že to bude prostě každých deset let, každých pět let potom, až to nabere ty obrátky, takový ústupek... no, nechci moc zlehčovat, ale minimálně jeden člověk ve Spojených státech chodí do práce v dětských plenách, protože se identifikuje jako miminko, a strašně se diví, že ostatní kolegové to vnímají poměrně negativně. Ale on je tak chráněn v těch Spojených státech, že ho z té práce nemůže nikdo vyhodit. A to dojde i k nám, pokud dneska tady a při každé další příležitosti se tvrdě nepostavíme za to, že manželství je vztahem biologického muže a biologické ženy a ničím jiným a že právo dětí na to, znát své rodiče, je nadřazeno právu jakéhokoliv homosexuála nebo lesbičky nebo transsexuála nebo pedofila na to, aby on měl dítě. Protože dříve nebo později se dopracujeme opravdu i k té pedofilii, která je tajně tolerována v mnoha západoevropských zemích kvůli muslimské komunitě. A pokud někdo bude tvrdit, že to není pravda, tak lže sám sobě. V Německu jsou zadokumentovány případy, kdy stát nezasahuje proti manželstvím s nezletilými, a přitom je to znásilňování. Není to žádné pohlavní zneužívání, je to znásilňování dětí. A postupně toto bude legalizováno. A naším úkolem je to brzdit. Naším úkolem je nedovolit, aby dneska, nebo v této Sněmovně padla tato hranice.

A pokud nesouhlasíte jenom proto, že to říká Lubomír Volný, tak si prosím vás vezměte nějakou technickou a vysvětlete mi dvě věci: proč si myslíte, že ti aktivisté za pět nebo za deset let nepůjdou dál, když prozatím vždycky šli dál a vždycky to tak bylo. A pak mi vysvětlete, proč si myslíte, že když dítě nezná svého otce nebo svou matku anebo když má soud možnost dát dítě do heterosexuální rodiny, matka a otec, anebo do homosexuální, proč by to mělo být lepší pro to dítě. Zveřejněte mi nějaké psychologické studie nebo mi to nějak zdůvodněte, jak to víte, proč si to myslíte. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP