(19.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. A teď pan poslanec Petr Braný, který se hlásil o slovo do rozpravy také, viděl jsem ho. Prosím, pane poslanče, ještě vás tedy ženu k mikrofonu.

 

Poslanec Petr Braný: Abych nezdržoval, také dávám podporu této normě a měla by se jmenovat lex Peksová, protože ta to připravila a dala to ministerstvu. Je vidět, že ministerstvu pomáhá, kdo může. Jen tak dál, ať pomáhají! A platí to, co řekl i kolega přede mnou, to RPSN zejména. To je všechno.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ještě pan poslanec Husák. Prosím, ještě vy.

 

Poslanec Jan Husák: Mám jenom dva návrhy: Jednak abychom tento bod dokončili, a proto prodloužit hlasování i po 19. hodině. To je jeden procedurální návrh. A druhý návrh je hlasovat o zkrácení lhůty k projednání ve výborech na 30 dnů.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Poprosil bych znalce jednacího řádu. Není to tak, že jsme už tady hlasovali o přikázání?

Pan poslanec Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Dobrý večer, pane předsedající, paní a pánové. Pokud by tento návrh byl předložen v 18.59 hodin, tak by se o něm dalo hlasovat, ale mám pocit, že tady byla unisono dohoda všech předsedů poslaneckých klubů, kteří přece jenom reprezentují alespoň většinově svoje kluby, že bude dnes jednání skončeno v 19. hodin. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Dobře. Já to nebudu komplikovat. Přeruším projednávání tohoto bodu a zařadíme ho zase příště. Přerušuji tedy projednávání tohoto bodu a ukončuji také dnešní jednací den.

Zítra jednání Sněmovny začne v 9 hodin ráno pevně zařazenými body a pak třetími čteními. Přeji vám příjemný večer.

 

(Jednání skončilo v 19.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP