(19.50 hodin)

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Tak. Já se zeptám, zda se hlásí ještě někdo z řečníků s přednostním právem. Protože ale nikoho nevidím, budeme hlasovat o celém návrhu pořadu 35. schůze Poslanecké sněmovny tak, jak nám byl tento pořad nebo tento návrh písemně předložen. Bude to hlasování pořadové číslo tři...

(Krátká odmlka.) (Ze sálu: Hlasujeme!)

Prosím, aby tady nikdo nepokřikoval. Dostala jsem avízo, že je tady setkání skupiny poslanců s velvyslancem Německé spolkové republiky. Byla jsem požádána, abych zvonila tak, aby se mohli dostavit z této schůzky do jednacího sálu. Doufám, že aspoň tohle to jste schopni akceptovat, že je mým úkolem zajistit všem poslancům, aby mohli přijít. Obzvlášť ve chvíli, kdy mě požádali o to, abych zdržela chvíli hlasování tak, aby se mohli dostavit do jednacího sálu.

Domnívám se, že ta lhůta již uplynula, že všichni, kteří mohli přijít do jednacího sálu, jsou již přítomni.

 

Opakuji, že budeme hlasovat a to hlasování bude mít číslo 3.

Toho hlasování zahajuji a táži se, kdo souhlasí s návrhem pořadu 35. schůze Poslanecké sněmovny. Kdo je pro? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 3. Přítomno 112, pro 46, proti 59. Pořad schůze schválen nebyl. Tím tuto 35. schůzi končím.

 

Zítra, v pátek 10. 2., máme na programu celkem šest bodů. Tři z toho jsou třetí čtení, tři z toho zprávy. Budeme je projednávat v tomto pořadí: Bod číslo 66 - vojáci z povolání, třetí čtení. Bod 70 - informace, zpráva o Armádě České republiky. Bod 71 - 3. doplněk zprávy o Armádě České republiky. Bod 72 - přelety, zpráva. Bod 56 - ochrana ovzduší, třetí čtení. A bod 55 - zákon o mediaci ve třetím čtení.

Tolik mé upozornění, které se týká zítřejšího programu. Končím dnešní jednací den.

 

(Schůze skončila v 19.51 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP