(14.00 hodin)
(pokračuje Vidím)

Čeká nás druhé kolo volby člena Rady České tiskové kanceláře. Do tohoto postoupil pan Václav Šlajs.

A konečně nás čeká první kolo volby předsedy stálé komise Poslanecké sněmovny pro práci Kanceláře Poslanecké sněmovny a zde je jediným kandidátem pan Václav Votava.

Dovolte mi ještě předtím, než oznámím lhůtu, po kterou budou vydávány hlasovací lístky, abych všem připomněl způsob hlasování. Prosím, na hlasovacím lístku musejí být všechna pořadová čísla označena, a to buď kroužkem, to jsou ti kandidáti, které volíte, nebo velkým písmenem X. Jinak upravený či neupravený hlasovací lístek je neplatný. Opakuji to proto, protože při prvém kole bylo více než 30 % hlasovacích lístků neplatných. Doufám, že se to při kole druhém opakovat nebude.

Nyní prosím, pokud s tím bude pan předsedající souhlasit, vyhlásím lhůtu pro vydávání hlasovacích lístků do 14.20 hodin a ve 14.35 bych zřejmě již poloprázdné, ne-li zcela prázdné Poslanecké sněmovně oznámil výsledek.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Takže ve 14.35 bychom se tady měli ještě potkat. Ano, dobře. Takže v této chvíli tedy vzhůru do voleb. Sněmovna bude ukončena až posléze.

Takže přeji příjemný víkend.

 

(Jednání přerušeno ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP