(14.00 hodin)

Poslanec František Bublan: Přihlašuji se k návrhu usnesení, tak jak vám bylo rozdáno do vašich lavic.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Ano. Tolik tedy v obecné rozpravě. Zeptám se, zda se ještě někdo hlásí. Nevidím žádnou přihlášku, končím rozpravu všeobecnou.

Ještě zahájím rozpravu podrobnou pro případné pozměňovací návrhy a zeptám se, zda se někdo hlásí do této podrobné rozpravy. Není tomu tak, končím rozpravu podrobnou.

Budeme moci hlasovat o oněch dvou návrzích, které nám byly předneseny. Prvním návrhem je, abychom změnili své usnesení č. 13 ze dne 15. srpna 2006, v němž si sami sobě ukládáme, že každý výbor bude mít nejvýše tři podvýbory, a bude tedy změněno tak, že doplníme slova "pokud Poslanecká sněmovna svým usnesením nerozhodne jinak".

 

O tomto návrhu usnesení zahajuji hlasování pořadové číslo 74. Táži se, kdo souhlasí s takto navrženým, tedy pozměněným usnesením. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 74 přítomno 106, pro 88, proti 2. Návrh byl přijat. Konstatuji tedy, že návrh usnesení byl schválen.

 

A je zde ještě druhý návrh. A ten druhý návrh zní: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s tím, aby výbor pro bezpečnost kromě již zřízených podvýborů pro integrovaný záchranný systém, pro vězeňství a pro zpravodajské služby zřídil i podvýbor pro městské policie."

 

O tomto návrhu dávám hlasovat a bude to hlasování s pořadovým číslem 75. Zahajuji toto hlasování. Táži se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 75 přítomno 103, pro 83, proti 1. Také toto usnesení bylo schváleno. Tím jsme se vypořádali s bodem číslo 80.

 

Dámy a pánové, to byl poslední bod, kterému jsme se dnes mohli věnovat. Já vám všem děkuji za účast na dnešním jednání, přeji vám příjemný víkend a upozorním vás, že na úterý 18. března máme pevně zařazeno několik bodů, z nichž prvním je bod č. 13.

Na shledanou.

 

(Jednání skončilo ve 14.03 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP