(14.40 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Jako první a druhý bod, ano?

 

Místopředseda vlády a ministr životního prostředí ČR Martin Bursík: Může být jako první a druhý bod.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dále je pan poslanec Dub, ten chce změnit jenom…

 

Poslanec Tomáš Dub: Děkuji vám, pane předsedo. Velice se omlouvám, já jsem si zaktualizoval informace s předkladatelem a prosím vás o změnu mého návrhu, to je bodu číslo 12, sněmovní tisk 341 zastupitelstva hlavního města Prahy, ceny, druhé čtení - projednat nikoli dnes v 18 hodin, ale zítra jako první bod po pevně zařazených bodech. Děkuji vám.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zítra. Děkuji, pane poslanče. A nyní pan poslanec Krákora. Pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Jaroslav Krákora: Vážený pane předsedo, kolegyně a kolegové, dovolte mi, abych navrhl bod číslo 4, sněmovní tisk 361, uznávání odborné kvalifikace, je to Evropská unie, pevně zařadit jako první bod zítra odpoledne.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Pane poslanče, mohl bych poprosit ještě jednou? Bod číslo 4…

 

Poslanec Jaroslav Krákora: Bod číslo 4, uznávání odborné kvalifikace, sněmovní tisk 361, jako pevně zařazený první bod zítra odpoledne. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane poslanče. Já mám všechny přihlášené, kteří se přihlásili, vyčerpány. Táži se, jestli se ještě někdo hlásí. Není tomu tak, takže nyní budeme hlasovat o návrzích, tak jak byly načteny, tak jak jsem je přednesl z prezidiálky, a pak bychom hlasovali o těch návrzích, tak jak byly přečteny tady na mikrofon.

Takže nejprve budeme hlasovat o návrzích z grémia. Nechám o těchto návrzích hlasovat najednou, pokud proti tomu nebude vznesena námitka. Nechal bych hlasovat o tom, že bod 41 návrhu pořadu vyřadíme z tohoto pořadu, pak by to byly body 47 a 50 pevně zařadit na středu jako první a druhý bod odpoledne. Body 5, 35, 36, 38, 39 a 45 na pátek 14. 3. jako první až šestý bod dopoledne. Dále jsou to návrhy pana ministra Kalouska a před ty bychom zařadili body 13, 25, a pak by to pokračovalo body 15, 20, 23, 44, 48, 49 - je tomu tak? (Námitky z lavic.)

Já bych poprosil, aby se předsedové dohodli, protože já jsem z toho jednání vyrozuměl, že by to mělo být před body pana ministra Kalouska. Bod 13 a bod 25 před body pana ministra Kalouska, takto jsem tomu rozuměl. Já bych poprosil předsedy poslaneckých klubů, aby se sešli. Vyhlašuji přestávku do 14.50 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 14.44 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP