(9.10 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. Pane zpravodaji, prosím vás, abyste se posadil ke stolku zpravodajů.

Zahajuji všeobecnou rozpravu. Žádnou písemnou přihlášku do všeobecné rozpravy nemám. Hlásí se někdo z místa? (Nikdo se nehlásí.) Bude chtít vystoupit pan guvernér? Zatím ne. Takže pokud není zájem vystoupit ve všeobecné rozpravě, končím všeobecnou rozpravu a přistoupíme k rozpravě podrobné, do níž také nemám žádnou přihlášku.

Poprosím pana zpravodaje, aby znovu přečetl návrh usnesení, abychom jednacímu řádu učinili zadost. Prosím, pane zpravodaji, máte slovo.

 

Poslanec Petr Braný: Děkuji za slovo, pane předsedo. Usnesení, které je k hlasování, zní: "Poslanecká sněmovna podle paragrafu 47 odstavec 4 zákona číslo 6/1993 Sb., o České národní bance, ve znění pozdějších předpisů, bere na vědomí Roční zprávu o výsledku hospodaření České národní banky za rok 2006."

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane zpravodaji. Ptám se, jestli ještě někdo chce vystoupit v podrobné rozpravě. Není tomu tak. Podrobnou rozpravu končím.

Pane zpravodaji, chcete závěrečné slovo? Nechcete. Pane guvernére, nechcete závěrečné slovo? Ne. Slyšeli jsme tedy návrh usnesení. Já zazvoním a nechám o návrhu usnesení hlasovat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto usnesením souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Děkuji. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 280 z přítomných 129 poslankyň a poslanců pro návrh 120, proti nikdo. Konstatuji, že s usnesením byl vysloven souhlas.

 

Chtěl bych poděkovat panu guvernérovi, panu zpravodaji, a končím bod číslo 69.

 

Budeme pokračovat přerušeným bodem, který jsme přerušili ve středu 9. 5. po ukončení podrobné rozpravy. Je jím bod

 

71.
Informace vlády o stavu vyjednávání k případnému umístění
radarové základny na území České republiky

 

Prosím, aby místo u stolku zpravodajů zaujal pověřený člen vlády. Tento bod jsme projednávali včera, to je 9. května, kdy jsme jej přerušili před závěrečným hlasováním. Já bych poprosil pověřeného členy vlády, aby zasedl u stolku zpravodajů.

Máme k hlasování pět usnesení. Budeme hlasovat o těch usneseních v pořadí, tak jak byla přednášena. Jako o prvním budeme hlasovat o usnesení, které přednesl pan předseda Kováčik. Jako druhé - pan poslanec Hamáček. Třetí - pan poslanec Seďa. Čtvrté - paní poslankyně Kateřina Konečná. Jako páté - pan poslanec Liška.

O slovo se přihlásila paní poslankyně Šojdrová.

Pan poslanec Ambrozek má náhradní kartu č. 7.

Paní předsedkyně, máte slovo.

 

Poslankyně Michaela Šojdrová: Pane předsedo, vážení členové vlády, kolegyně a kolegové, já se velmi omlouvám, ale musím v tuto chvíli poprosit o přestávku na jednání klubu na 15 minut. Prosím klub KDU-ČSL - v místnosti 106. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře. Vyhlašuji přestávku do 9.30.

 

(Jednání přerušeno v 9.17 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP