(18.50 hodin)

Senátor Jiří Liška: Děkuji, pane předsedající. Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, děkuji za podporu našeho návrhu. Mrzí mě, že naše snaha, abychom lépe poznali minulost české společnosti, byla takovýmto způsobem zpolitizovaná, ale jsem přesvědčen, že ústav přesvědčí dnešní kritiky, že to dnešní hlasování bylo dobrým hlasováním. Děkuji vám. (Potlesk.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Děkuji zástupci navrhovatelů panu Jiřímu Liškovi, děkuji zpravodajům a končím bod 48.

Myslím, že je takový čas, kdy nemá smysl zahajovat další bod jednání, a proto jenom nikoli z toho, že se tady stalo zvykem citovat, řeknu jeden latinský citát: historia magistra vitae - jenom historie je matka moudrosti a vzdělanosti, historie ukáže.

Takže vám přeji dnes hezký večer. Budeme pokračovat zítra projednáváním pevně zařazených bodů s tím, že podle schváleného pořadu schůze začínáme zítra bodem číslo 75, odpovědi na písemné interpelace, které odmítli jednotliví poslanci ministrům. Myslím, že začínáme odpovědí, tak jak bylo přerušeno, pana ministra zdravotnictví. Protože jsem řídil v té době schůzi, tak vím, že jsme přerušovali v tomto bodu, a můžeme tedy pokračovat. Byla to odpověď, myslím, pana ministra Julínka na interpelaci pana poslance Tejce. Potom budou další odmítnuté interpelace a budeme pokračovat body 72, 43, 25, 28, 37, 38, 74 - to jsou dopolední body, sedm bodů po odpovědích na písemné interpelace. A pokud je vyčerpáme, budeme se dále věnovat bodům přerušené schůze.

Přeji hezký večer a těším se zítra na shledanou.

 

(Jednání skončilo v 18.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP