(12.00 hodin)
(pokračuje Kasal)

Dámy a pánové, poslední bod, který lze projednat, je bod

 

66.
Návrh časového harmonogramu projednávání vládního návrhu
státního závěrečného účtu České republiky za rok 2006
v Poslanecké sněmovně a jejích orgánech a návrh na přikázání vládního
návrhu státního závěrečného účtu a jeho kapitol výborům k projednání

 

Než dám slovo zpravodaji a předsedovi rozpočtového výboru poslanci Bohuslavu Sobotkovi, chci vás požádat, abyste si uklidili svá pracoviště, neboť bude prohlídka Poslanecké sněmovny, a to, co zanecháte na svých lavicích, by tam zůstalo a bylo by to vizitkou o vaší schopnosti udržet na pracovišti pořádek. Takže to, co nechcete… (Hlasy z pléna upozorňují, že prohlídka bezprostředně následovat nebude.) Já jsem dostal informaci, že o tom mám hovořit dneska. (Diskuse mpř. Kasala s několika poslanci.)

Určitě? Tak si ukliďte preventivně jako suchý nácvik. (Veselost ve sněmovně.)

Nyní už prosím pana poslance Sobotku, aby se ujal slova.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Děkuji, pane místopředsedo. Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, rozpočtový výbor projednal návrh harmonogramu státního závěrečného účtu za rok 2006. Tento návrh harmonogramu přijal a je předložen v návrhu usnesení, který máte k dispozici.

Je to standardní harmonogram projednávání kapitoly státního závěrečného účtu. Jediná změna proti minulosti souvisí s tím, že se změnila struktura výborů Poslanecké sněmovny, a příslušným způsobem je tedy projednávání upraveno tak, aby odpovídalo nové struktuře výborů Poslanecké sněmovny v tomto funkčním období.

Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Já vám děkuji, pane poslanče. Zahajuji všeobecnou rozpravu. Přihlášky do všeobecné rozpravy nemám, takže všeobecnou rozpravu končím.

Přistoupíme k rozpravě podrobné. Má někdo nějaký námět na změnu? Pokud ne, tak i podrobnou rozpravu končím.

Závěrečné slovo zřejmě nebude požadováno, usnesení máme k dispozici, je to usnesení výboru 185, kde je vše důkladně popsáno.

 

Takže zahajuji hlasování pořadové číslo 120. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo, hlasovalo 152 poslanců - 151, pro bylo 124, nikdo proti, takže návrh byl přijat, bod ukončen.

 

Dámy a pánové, tím jsou vyčerpány body, které lze projednat, takže vám přeji krásný přechod z měsíce dubna do měsíce května, našim dámám šťastný návrat, tak abychom se ve středu ve dvě hodiny tady zase sešli. Na shledanou.

 

(Jednání skončilo ve 12.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP