(Jednání pokračovalo v 15.45 hodin.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, budeme pokračovat, protože techniku se podařilo spravit, tiskárna tiskne. Já bych chtěl znát stanovisko, jestli je všechno v pořádku.

Hlásí se paní poslankyně Zelenková. Paní poslankyně, máte slovo.

 

Poslankyně Ladislava Zelenková: Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte, abych zpochybnila poslední hlasování. Hlasovala jsem ano, na sjetině je uvedeno x. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře. Zahajuji hlasování. Kdo s touto námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 23 z přítomných 183 poslankyň a poslanců pro návrh 115, proti 2. Konstatuji, že s touto námitkou byl vysloven souhlas.

 

Nyní tedy budeme hlasovat znovu o návrhu pana poslance Bičíka. Ano, registruji žádost na odhlášení. Odhlásil jsem vás, požádám vás o novou registraci.

 

Nyní tedy budeme hlasovat o návrh pana poslance Bičíka, aby byl zařazen bod - druhé čtení sněmovního tisku 114 na čtvrtek 3. 5.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 24 z přítomných 168 poslankyň a poslanců pro návrh 82, proti 72. Návrh nebyl přijat.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu paní poslankyně Halíkové. Ta navrhla zařadit nový bod - Informace vlády o postupu čerpání fondů Evropské unie. Ano, paní poslankyně se hlásí, chce asi upřesnit znění tohoto bodu.

 

Poslankyně Milada Halíková: Děkuji. Upřesnit znění bodu ne, ale doplnit o to, co navrhoval kolega pan poslanec Kvapil, to znamená pevné zařazení na čtvrtek tento týden dopoledne po písemných informacích na vládu. A pevně zařazených bodech, které jsme už odhlasovali. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: To znamená na čtvrtek 26. 4. (Ano.) To znamená, že to bude až devátý bod za již pevně zařazenými body.

 

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 25 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 124, proti 17. Konstatuji, že tento návrh byl schválen.

 

Dále návrh pana poslance Hasila - je již hlasován. Pan poslanec souhlasí.

 

Pan poslanec Urban navrhl zařadit nový bod, a to asi do zpráv a dalších návrhů - souhlasí pan poslanec Urban? Ano. Je to bod Informace vlády o stavu ve vládní agentuře CzechInvest.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 26 z přítomných 184 poslankyň a poslanců pro návrh 97, proti 68. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Pan předseda Hašek se hlásí o slovo.

 

Poslanec Michal Hašek: Pane předsedo, omlouvám se, dovolte, abych požádal o pětiminutovou přestávku na jednání poslaneckého klubu.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, vyhlašuji přestávku do 15.55 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 15.50 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP