(14.40 hodin)
(pokračuje Vlček)

Poslance Petra Krilla řízením výboru pro evropské záležitosti, který se sejde v 10 hodin v místnosti číslo 6. Poslance Miloše Melčáka řízením hospodářského výboru, který se sejde v 10 hodin v místnosti hospodářského výboru číslo 306. Poslance Zdeňka Jičínského řízením ústavněprávního výboru, který se sejde v 10 hodin v místnosti číslo 55. Poslance Alexandra Černého řízením výboru pro obranu, který se sejde ve 13 hodin v místnosti číslo 23. Poslance Miroslava Krajíčka řízením výboru pro sociální politiku, který se sejde v 10 hodin v místnosti 48. Poslance Alfréda Michalíka řízením výboru pro zdravotnictví, který se sejde ve 13 hodin v místnosti 114. (V sále je značný hluk.)

Poprosil bych, vážené kolegyně a kolegové, o ztišení. Hladina hluku přerůstá únosnou mez.

Poslance Miroslava Grebeníčka řízením výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, který se sejde v 10 hodin v místnosti číslo 106. Poslance Toma Zajíčka řízením výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj, který se sejde v 10 hodin v místnosti číslo 211. Poslance Václava Mencla řízením výboru pro životní prostředí, který se sejde ve 13 hodin v místnosti číslo 22. Poslance Zdeňka Jičínského řízením zahraničního výboru, který se sejde ve 14 hodin v místnosti zahraničního výboru číslo 250. Poslance Jiřího Hanuše řízením zemědělského výboru, který se sejde v 10 hodin v místnosti číslo 108A, a to až do doby, než budou zvolení předsedové výborů potvrzeni Poslaneckou sněmovnou.

Dále sděluji, že ustavující schůzi organizačního výboru svolávám na dnes, to je úterý 12. září, 20 minut po přerušení 2. schůze, a to do jednací místnosti číslo 106A.

Připomínám ještě rozdíl mezi volbou předsedy výboru a volbou předsedy výboru Poslaneckou sněmovnou. V případě zítřejších voleb předsedů výborů organizaci volby zajišťují jednotlivé výbory samy. To znamená, že návrhy kandidátů se předkládají ve výboru.

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, zítra se tedy budou konat ustavující schůze výborů Poslanecké sněmovny. Proto přerušuji nyní jednání 2. schůze Poslanecké sněmovny do středy 13. září, a to do 16 hodin, kdy budeme pokračovat v projednávání dalších bodů schváleného programu.

Děkuji a na shledanou.

 

(Jednání skončilo ve 14.43 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP