Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
13. září 2006 v 16.04 hodin

Přítomno: 192 poslanců

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, zahajuji dnešní jednání 2. schůze Poslanecké sněmovny Poslanecké sněmovny a všechny vás vítám.

Prosím, abyste se všichni přihlásili identifikačními kartami a případně mi oznámili, kdo žádá o vydání náhradní hlasovací karty. Jsou to: pan poslanec Zajíček, náhradní karta č. 8, pan poslanec Černý, náhradní karta č. 12, pan poslanec Topolánek, náhradní karta č. 2, pan poslanec Zgarba, náhradní karta č. 13, pan poslanec Libý, náhradní karta č. 17, pan poslanec Liška, náhradní karta č. 14, pan poslanec Tluchoř, náhradní karta č. 18, a pan poslanec Petruška, náhradní karta č. 20.

Sděluji, že o omluvení své neúčasti na dnešním jednání požádali tito poslanci: pan poslanec Šimonovský Milan - léčebný pobyt a pan poslanec Paroubek Jiří - bez uvedení důvodu.

 

Nyní projednáváme bod 6 schváleného pořadu, kterým je

 

6.
Návrh na potvrzení předsedů výborů Poslanecké sněmovny

 

Vidím, že se hlásí pan předseda poslaneckého klubu sociální demokracie, má slovo. Pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Michal Hašek: Vážená vládo, vážený pane předsedo, dámy a pánové, dovolte mi, abych s ohledem na průběh voleb funkcionářů v některých výborech Poslanecké sněmovny požádal o pauzu na jednání poslaneckého klubu sociální demokracie v délce 20 minut, a chtěl bych se také zeptat zastupujícího předsedy klubu ODS, zda je možné zapůjčit si Státní akty, kam bych svolal náš poslanecký klub. (Reakce na hlas z pléna:) Je to možné. Děkuji. Takže žádám o pauzu na 20 minut a svolávám poslanecký klub sociální demokracie do Státních aktů - ihned.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vidím pana předsedu klubu ODS - zastupujícího. Má slovo.

 

Poslanec Oldřich Vojíř: Abyste - nedej bože - nepředběhl události. Žádám ale také klub ODS, aby se sešel ve stálých aktech, my to stihneme projednat (hlasy: kde?) - ve stálých aktech našich. (Hlasy: Kde?) Ve stálých prostorách, ano.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Takže vyhlašuji přestávku do 16.30 hodin. Ještě - paní poslankyně Konečná má náhradní kartu č. 23. Sejdeme se v 16.30 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 16.08 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP