(14.30 hodin)

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro evropské záležitosti, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení hospodářského výboru, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením hospodářského výboru, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 15 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 196, proti 1. Konstatuji, že jsme hospodářský výbor ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili hospodářský výbor, který má 22 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení ústavněprávního výboru, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením ústavněprávního výboru, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 16 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 193, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme ústavněprávní výbor ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili ústavněprávní výbor, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro obranu, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro obranu, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 17 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 197, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme výbor pro obranu ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro obranu, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro bezpečnost, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro bezpečnost, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 18 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 196, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme výbor pro bezpečnost ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro bezpečnost, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro sociální politiku, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro sociální politiku, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 19 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 197, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme výbor pro sociální politiku ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro sociální politiku, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro zdravotnictví, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro zdravotnictví, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 20 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 194, proti 1. Konstatuji, že jsme výbor pro zdravotnictví ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro zdravotnictví, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 21 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 197, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu a má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 22 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 197, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj a má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení výboru pro životní prostředí, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením výboru pro životní prostředí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 23 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 194, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme výbor pro životní prostředí ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili výbor pro životní prostředí, který má 18 členů.

Nyní budeme hlasovat o ustavení zahraničního výboru, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením zahraničního výboru, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 24 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 193, proti 1. Konstatuji, že jsme zahraniční výbor ustavili.

 

Pane předsedo, prosím, pokračujte.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Konstatuji, že jsme ustavili zahraniční výbor, který má 18 členů.

Máme před sebou poslední hlasování, a to ustavení zemědělského výboru, jak jej navrhla volební komise. Prosím o hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s navrženým složením zemědělského výboru, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 25 z přítomných 199 poslanců hlasovalo pro návrh 197, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že jsme zemědělský výbor ustavili.

 

(pokračuje Vlček)

Mně nezbývá než konstatovat, že jsme ustavili všechny výbory Poslanecké sněmovny, a tento bod končím. Děkuji panu předsedovi.

 

Pokračujeme dalším bodem, kterým je

 

5.
Informace o svolání ustavujících schůzí výborů Poslanecké sněmovny

a pověření poslanců řízením těchto schůzí

 

Vážené dámy, vážení pánové, chtěl bych vás informovat, že jsem vydal rozhodnutí číslo 2 a 3 o svolání ustavujících schůzí výborů Poslanecké sněmovny na středu 13. září 2006 a jejich řízením pověřil následující poslance: poslankyni Hanu Orgoníkovou řízením petičního výboru, který se sejde v 10.00 hodin v místnosti petičního výboru č. 301. Poslance Ladislava Šustra řízením rozpočtového výboru, který se sejde v 10 hodin v místnosti číslo 56. Poslance Ladislava Šustra řízením kontrolního výboru, který se sejde ve 13 hodin v místnosti číslo 6.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP