(14.20 hodin)
(pokračuje Vlček)

Nyní přikročíme k dalšímu bodu, kterým je

 

3.
Návrh zasedacího pořádku poslanců v jednacím sále Poslanecké sněmovny

 

Podle § 52 odst. 1 našeho jednacího řádu Poslanecká sněmovna schvaluje zasedací pořádek poslanců v jednacím sále Poslanecké sněmovny. Před sebou máte jeho návrh, jak se na něm dohodly jednotlivé poslanecké kluby.

Zahajuji všeobecnou rozpravu, do které se mi přihlásil pan poslanec Fiala. Pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Jaroslav Fiala: Vážené kolegyně, vážení kolegové, já bych chtěl jen malou technickou úpravu. U mého příjmení je Radim, ale má být Jaroslav. Byli by tu dva Radimové. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře, děkuji, pane poslanče. Bude to opraveno. Kdo další se hlásí do rozpravy? Nikoho nevidím. Končím všeobecnou rozpravu.

Přistoupíme k rozpravě podrobné. Kdo se hlásí o slovo? Nikoho nevidím. Končím podrobnou rozpravu a předkládám tento návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna schvaluje zasedací pořádek poslanců v jednacím sále Poslanecké sněmovny podle předloženého návrhu."

Přistoupíme k hlasování o předneseném návrhu usnesení. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování má pořadové číslo 6. Z přítomných 196 poslanců hlasovalo pro návrh 187, proti návrhu 2. Konstatuji, že návrh usnesení byl přijat.

 

Paní poslankyně, páni poslanci, vaše jmenovky v jednacím sále budou změněny, takže při pokračování přerušené 2. schůze Poslanecké sněmovny již zasednete na svá označená místa podle klubů.

Tento bod končím.

Vážené paní poslankyně, páni poslanci, přerušuji 2. schůzi Poslanecké sněmovny, a to do 12. 9. 2006 do 14 hodin. Znovu opakuji, že nominační lhůta byla stanovena do 5. 9. do 16 hodin.

Děkuji vám a těším se na shledanou.

 

(Jednání skončilo ve 14.25 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP