(Jednání pokračovalo v 11.01 hodin.)

 

Předsedající Lubomír Zaorálek: Vážené dámy, vážení pánové, zahajuji přerušené jednání. Hned poprosím předsedu volební komise, poslance Petra Tluchoře, aby nás informoval o výsledku tajné volby předsedy Poslanecké sněmovny. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji. Pane předsedající, dámy a pánové, dovolte, abych vás seznámil se zápisem o volbě předsedy Poslanecké sněmovny ze dne 7. července 2006.

Počet vydaných hlasovacích lístků 200, počet odevzdaných platných i neplatných hlasovacích lístků 126. Počet neodevzdaných hlasovacích lístků 74. Pro pana poslance Jana Kasala bylo odevzdáno 99 hlasů. V prvním kole nebyl nikdo zvolen. Do druhého kola postupuje pan poslanec Jan Kasal.

Doporučuji, abychom nyní tento bod přerušili na dobu třiceti minut, aby volební komise mohla tajnou volbu připravit. Hlasovací lístky by se tak začaly vydávat v 11.30 po dobu dvaceti minut, na sečtení hlasů bude volební komise potřebovat dalších dvacet minut. Budete-li s tímto souhlasit, potom bych ihned svolal volební komisi k přípravě hlasovacích lístků.

Děkuji.

 

Předsedající Lubomír Zaorálek: Dobře. Je tu návrh, abychom přerušili sněmovnu na třicet minut. V 11.30 by začalo vydávání hlasovacích lístků, dvacet minut by probíhalo hlasování, dvacet minut na zpracování. To znamená, že bychom se mohli sejít ve 12.10, jestli to počítám správně.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Ano, je to tak.

 

Předsedající Lubomír Zaorálek: Dobrá. Takže je to jasné. Přerušuji jednání Sněmovny. Sejdeme se ve 12 hodin 10 minut.

 

(Jednání přerušeno v 11.03 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP