Neautorizováno !


 

(15.50 hodin)
(pokračuje Němcová)

Nyní nechám hlasovat o návrhu procedury jako o celku tak, jak nám byla přečtena, protože žádné další námitky se neobjevily.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 561 a táži se, kdo je pro, abychom se řídili procedurou, jak nás s ní seznámil pan zpravodaj. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 561 přítomno 149, pro 135, proti 2. Návrh byl přijat.

 

Můžeme tedy zahájit hlasování. Zeptám se na první návrh.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Nejprve budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu pod písmenem B1. (Zpravodaj stanovisko kladné, předkladatelka záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 562 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 562 z přítomných 150 pro 21, proti 85. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu A1. (Stanovisko zpravodaje i navrhovatelky souhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 563 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 563 z přítomných 151 pro 134, proti 8. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu B2. (Zpravodaj stanovisko kladné, předkladatelka záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 564 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 564 z přítomných 151 pro 20, proti 101. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Dále budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích A2 až A10 společně. (Stanovisko zpravodaje i předkladatelky souhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 565 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 565 z přítomných 151 pro 134, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Dále se vypořádáme s hlasováním pod písmenem C. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, předkladatelky neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 566 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 566 z přítomných 151 pro 88, proti 36. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu G1. (Stanovisko zpravodaje i předkladatelky souhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 567 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 567 z přítomných 151 pro 143, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Zbyněk Novotný: Dále budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích D3 až D8, vyjma D6. (Stanovisko zpravodaje souhlasné, předkladatelky nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 568 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 568 z přítomných 144 pro 74, proti 56. Návrh byl přijat.

 

Promiňte, pane zpravodaji. Bude ještě kontrola hlasování, musíme chvilku počkat. O slovo se hlásí pan kolega Antolák. (V sále je velký hluk.) Prosím o klid!

 

Poslanec Vlastislav Antolák: Vážená paní předsedající, kolegyně a kolegové, zpochybňuji hlasování. Hlasoval jsem ne, a objevilo se mi tam ano.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: O námitce rozhodneme v hlasování pořadové číslo 569. Zahájila jsem hlasování a ptám se, kdo je pro tuto námitku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 569 z přítomných 150 pro 110, proti 7. Námitka byla přijata.

 

Budeme tedy opakovat hlasování, které se týkalo bodu D3 až D8, s výjimkou D6. Stanovisko pana zpravodaje bylo kladné, paní předkladatelky záporné.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 570 a táži se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 570 přítomno 140, pro 70, proti 56. Tento návrh nebyl přijat.

 

Následovat bude kontrola hlasování. Prosím o strpení. (Předsedající chvíli čeká, v sále je velký hluk.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP