(9.10 hodin)
(pokračuje Langer)

Pokud se nepletu, a prosím, aby mě pan zpravodaj případně opravil, máme za sebou všeobecnou rozpravu, podrobnou rozpravu. Máme za sebou hlasování o jednotlivých návrzích. A teď bych vás tedy požádal, pane zpravodaji, abyste přednesl závěrečný návrh usnesení, o kterém bychom měli rozhodnout hlasováním.

 

Poslanec Pavel Hönig: Děkuji za slovo. Dámy a pánové, sněmovnou prošly tyto věci, které vám teď přečtu. Sněmovna bude hlasovat o tomto usnesení:

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s prodloužením doby působení sil a prostředků Armády České republiky v operacích Organizace Severoatlantické smlouvy na Balkáně podle příslušných rezolucí Rady bezpečnosti OSN a uzavřených dohod s tím, že jednotky Armády České republiky budou složeny z vojáků z povolání v celkovém počtu do 500 osob v době od 1. ledna 2004 do 31. prosince 2004,

2. Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s prodloužením doby působení kontingentu Armády České republiky v souboru mezinárodních opatření k řešení situace v Irácké republice na základě rezoluce Rady bezpečnosti OSN č. 1483/2003 v celkovém počtu do 150 osob v době od 1. ledna 2004 do 31. prosince 2004,

Poslanecká sněmovna vyslovuje poděkování příslušníkům kontingentu polní nemocnice Armády České republiky za jejich práci při plnění úkolů v souvislosti s jejich nasazením v Iráku."

Toto je usnesení, které prošlo jednotlivým hlasováním, a nyní bychom o něm měli hlasovat jako o celku.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji, pane zpravodaji. Dostal jsem žádost od poslaneckého klubu KDU-ČSL o vyhlášení přestávky na poradu klubu v délce pěti minut. Znamená to, že budeme jednat, dám vám více času, v 9.20 hodin. Máte o tři minuty více, pane poslanče.

 

(Jednání přerušeno v 9.13 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP