(Jednání pokračovalo v 18.36 hodin.)

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Vážené kolegyně a kolegové, budeme pokračovat tak, jak jsme rozhodli, a to projednáváním následujících bodů: 170, 171 , 172, 175, 177, 180, 181, 182, 183, 184.

Kolega Macháček má procedurální návrh.

 

Poslanec Antonín Macháček: Vážený pane místopředsedo, vážený místopředsedo vlády, kolegyně a kolegové, dovolte mi dát jeden procedurální návrh, a to vypuštění bodu 183 z programu naší schůze. Jedná se o návrh rozpočtu Úřadu pro dohled nad družstevními záložnami na rok 2004. Rozpočtový výbor přijal usnesení č. 251, kde nepřijal usnesení. Současně uložil Úřadu pro dohled nad družstevními záložnami předložit přepracovaný návrh rozpočtu. Úřad pro dohled tuto povinnost splnil, ale rozpočtový výbor se přepracovaným návrhem ještě nezabýval. To by se mělo stát na příští schůzi. To je důvod pro návrh na vypuštění tohoto bodu z programu této schůze. Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji, pane kolego. To je procedurální návrh, který má jasné odůvodnění.

Prosím všechny přítomné kolegyně a kolegy, aby se přihlásili svými identifikačními kartami. Prosím také všechny kolegyně a kolegy, kteří se zdržují zatím v předsálí - předpokládám, že vás je tam velké množství - aby se dostavili do sálu.

Když dovolíte, přeruším naše jednání do 18.40 hodin, abychom vyčkali. Měl jsem avizovaný velký zájem o účast na dnešním večerním jednání od všech kolegů. Chci jen upozornit, že program této schůze je velmi rozsáhlý, a nechceme-li příliš extendovat program prosincové schůze, je velmi významné, abychom tyto body skutečně projednali.

(Předsedající čeká asi 2 minuty.)

Jak vidíte, jako obvykle jsem se nemýlil, neboť počet přítomných v sále významným způsobem vzrostl. Můžeme tedy projednávat schválené body našeho programu.

 

Na úvod tohoto podvečerního bloku rozhodneme o procedurálním návrhu pana kolegy Macháčka na vyřazení bodu 183 z programu schůze.

Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 415 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

Z přítomných 83 poslanců hlasovalo 74 pro, 2 proti. Návrh byl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP