(18.20 hodin)
(pokračuje Filip)

Ještě máme celou minutu. Paní kolegyně Dundáčková má interpelaci na pana ministra Tvrdíka, který je omluven, ale můžeme postupovat podle § 111. Interpelace se týká kasáren v Rožmitále pod Třemšínem. Paní poslankyně tu ovšem není, takže i její interpelace propadá.

Paní kolegyně Němcová je omluvena z dnešního odpoledne.

Poněvadž je 18.20 a nemám tu nikoho, koho bych ještě mohl vyvolat k interpelaci, abych neporušil pořadí přihlášených a vylosovaných, konstatuji, že jsme skončili u interpelace č. 31. Tady jsem skončil odpovědi na písemné interpelace, protože podle jednacího řádu mohu poslední interpelaci nechat zahájit v 18.20 hodin.

Poněvadž ti, kteří byli řádně do 18.20 přihlášeni, nebyli přítomni, jejich interpelace propadly. Pokud interpelace byly předneseny pro nepřítomné ministry, budou zodpovězeny do 30 dnů v písemné formě.

Končím tedy dnešní odpolední jednání a přeji vám hezký večer.

Ještě snad pro ty z vás, kteří chtějí znát pořad zítřejší schůze. Budeme zahajovat zákony vrácenými Senátem, a to bodem 99, 100 a 101 - jde o převod majetku, zoologické zahrady a obchod s lesními dřevinami. Potom budeme pokračovat převodem nemovitostí Fondu dětí a mládeže - likvidací tohoto fondu, školským zákonem ve třetím čtení podle návrhu kolegyně Šojdrové. To jsou tedy schválené body pořadu zítřejšího dne schůze.

Těším se s vámi na shledanou zítra ráno v 9 hodin.

 

(Jednání skončilo v 18.22 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP