(19.50 hodin)

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano. Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 110. Kdo souhlasí s návrhem pana poslance Černého na vypuštění bodu I/3, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 178 přítomných bylo pro 41, proti 127. Ani tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Vilém Holáň: Poslední pozměňovací návrh navrhl poslanec Býček a navrhuje, aby z odstavce I/1 bylo vypuštěno slovo "a ochrany". Zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 111. Kdo souhlasí s návrhem pana poslance Býčka na vypuštění slova "a ochrany", ať zvedne ruku a stiskne tlačítko "ano". Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování skončilo. Ze 178 přítomných bylo pro 40, proti 127. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Vilém Holáň: Všechny návrhy jsme vypořádali. Zbývá nám hlasovat o celém usnesení. (Oba zpravodajové doporučují.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Dámy a pánové, jak jste si jistě všimli na tabuli svítí kvorum 101, které je potřebné pro to, aby toto usnesení mohlo být přijato.

 

O závěrečném usnesení tedy rozhodneme v hlasování pořadové číslo 112, které jsem zahájil. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Děkuji. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 177 bylo 133 pro, 41 proti. Konstatuji, že tento návrh byl přijat. (Potlesk.) Byl přijat návrh ve znění výboru.

 

Děkuji všem, kteří se podíleli na úspěšném projednávání tohoto bodu. Končím dnešní odpolední jednání a konstatuji a připomínám, že se sejdeme zítra v 9 hodin ráno a budeme pokračovat.

 

(Jednání skončilo v 19.52 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP