(Jednání pokračovalo v 11.53 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Kolegyně a kolegové, čas určený pro jednání poslaneckého klubu sociální demokracie vypršel, budeme tedy pokračovat v projednávání třetího čtení tohoto návrhu zákona.

Vzhledem k tomu, že o všech návrzích bylo hlasováno, budeme hlasovat o závěrečném usnesení ve znění: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s návrhem poslance Ivana Langera na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 201/1997 Sb., o platu a dalších náležitostech státních zástupců a o změně a doplnění zákona č. 143/1992 Sb., o platu a odměně za pracovní pohotovost v rozpočtových a některých dalších organizacích a orgánech, ve znění pozdějších předpisů, ve znění zákona č. 155/2000 Sb., podle sněmovního tisku 1252."

 

O tomto návrhu rozhodneme v hlasování pořadové číslo 335, které zahajuji, a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 335 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 172 a nikdo nebyl proti. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Dalším bodem je

 

111.
Vládní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 582/1991 Sb.,
o organizaci a provádění sociálního zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů
/sněmovní tisk 1298/ - třetí čtení

 

Prosím, aby místo u stolku zpravodajů zaujal místopředseda vlády a ministr práce a sociálních věcí Vladimír Špidla a zpravodaj výboru pro sociální politiku a zdravotnictví poslanec Jiří Hofman.

Žádné pozměňovací návrhy nebyly předneseny.

Otevírám rozpravu, do které se nikdo nehlásí, rozpravu tedy končím. Ptám se pana ministra, zda si přeje přednést závěrečné slovo. Není tomu tak. Přikročíme tedy k hlasování o celém návrhu zákona.

Já vás na žádost z pléna všechny odhlašuji a prosím o novou registraci.

Přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 1298."

 

O tomto návrhu rozhodneme v hlasování pořadové číslo 336, které zahajuji, a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 336 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 176 vyslovilo 126 a 27 bylo proti. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Kolegyně a kolegové, v tuto chvíli mi nezbývá, než konstatovat, že jsme projednali všechny body schváleného pořadu 49. schůze, a proto 49. schůzi končím.

 

Budeme pokračovat přerušenou 50. schůzi Poslanecké sněmovny a já bych prosila o informaci, jak dlouhá technická přestávka musí být v tuto chvíli vyhlášena.

Vyhlašuji přestávku do 12.15 hodin, kdy budeme pokračovat v jednání přerušené 50. schůze.

 

(Schůze ukončena v 11.59 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP