(16.00 hodin)

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Slovo má pan kolega Šustr, poté pan poslanec Bílý.

 

Poslanec Ladislav Šustr: Vážený pane předsedající, dámy a pánové, v příloze č. 1 důvodové zprávy navrhuji vypustit Domov důchodců Žernůvka. Objekt byl vydán v restituci a tato organizace již neexistuje. Místo toho byl postaven a už je v provozu, a navrhuji tedy doplnit, Domov důchodců v Předklášteří, což je nově vystavěný objekt, který je náhradou za výše zmíněnou restituci a je v provozu od září 2001. Zřizovatel je Okresní úřad Brno-venkov.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Poslední písemně přihlášený je pan poslanec Bílý.

 

Poslanec Jiří Bílý: Vážený pane místopředsedo, vážení kolegové, kolegyně, navrhuji tento pozměňovací návrh k sněmovnímu tisku 1151: V příloze č. 1 k zákonu č. .../2002 Seznam organizačních složek státu a státních příspěvkových organizací, u nichž funkci zřizovatele vykonávají okresní úřady, které se stávají organizačními složkami a příspěvkovými organizacemi vyjmenovaných obcí, navrhuji vypustit Stálá divadelní scéna, Denisova 148, 339 01 Klatovy, IČO 000 750 94. Navrhuji zařadit do přílohy č. 2 k zákonu č. .../2002 s názvem Seznam státních příspěvkových organizací, u nichž přechází funkce zřizovatele z okresních úřadů na Ministerstvo kultury.

Děkuji, to je vše.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji, pane poslanče. Vážené kolegyně a kolegové, protože projednávání tohoto bodu skončilo dříve, než jsem předpokládal, a vzhledem k tomu, že jsme se dohodli se zástupci poslaneckých klubů - neboť bylo avizováno projednávání tohoto bodu do 17. hodiny, tedy do zahájení bodu interpelací - že by bylo vhodné nezačínat, resp. nepokračovat dalším blokem zákonů, kterými jsou třetí čtení, já v tuto chvíli přerušuji jednání sněmovny do 17. hodiny, kdy začnou ústní interpelace na členy vlády ČR.

 

(Jednání přerušeno v 16.02 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP