(9.10 hodin)
(pokračuje C. Svoboda)

Doufám, že Poslanecká sněmovna to vezme v úvahu. Podle mne neplatí ona argumentace, že postoj Poslanecké sněmovny ovlivní nějaké řízení před nějakou arbitráží, protože tam se aplikují právní argumenty. Tyto argumenty jsou už všeobecně známy. My už nic nového nepřineseme, jenom konstatujeme stav věci, jaký je. Znovu říkám, že moje hlavní motivace vychází z dopisu předsedy vlády Miloše Zemana, ve které odpovídá na mou interpelaci.

Děkuji.

 

Místopředseda PSP František Brožík: Děkuji, pane zpravodaji. Dále se hlásí pan poslanec Petr Pleva.

 

Poslanec Petr Pleva: Vážený pane předsedající, dámy a pánové, opakování je matka moudrosti. Proto si dovolím opět zopakovat: za to, že americký investor není exkluzivním partnerem společnosti CET 21, může především novela zákona o rozhlasovém a televizním vysílání, kterou v této sněmovně předkládali poslanci Marvanová, Přibáň, Zemina. (Potlesk.)

 

Místopředseda PSP František Brožík: Děkuji, pane poslanče. Zeptám se vás, zda hodláte zopakovat váš návrh, který jste přednesl ve všeobecné rozpravě. Je totožný s návrhem pana poslance Kučery, takže samozřejmě není třeba.

Kdo se dále hlásí do podrobné rozpravy? Vzhledem k tomu, že se nikdo nehlásí, podrobnou rozpravu končím. O slovo se přihlásil předseda klubu ČSSD Bohuslav Sobotka.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Pane předsedající, dámy a pánové, chtěl bych požádat o 10 minut na poradu klubu sociální demokracie. Děkuji.

 

Místopředseda PSP František Brožík: Před hlasováním o návrzích usnesení vyhlašuji přestávku do 9.25 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 9.13 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP