(19.00 hodin)

Poslankyně Miroslava Němcová: Vážený pane předsedající, kolegyně a kolegové, dovolte, abych jménem klubu Občanské demokratické strany požádala o přerušení naší schůze, v tuto chvíli o pauzu na klub, protože pan kolega Bartoš, který má nyní vystupovat, má příspěvek, který je zásadního charakteru, a chceme, aby byl slyšen v normální hodinu a za normálních podmínek. Děkuji vám za pochopení. (Potlesk.)

 

Místopředseda PSP František Brožík: Vyhovím vašemu požadavku. Vyhlašuji pauzu na jednání poslanecké klubu ODS do 19 hodin. Tím pádem končím dnešní jednací den.

Přerušuji projednávání tohoto bodu. Do rozpravy jsou přihlášeni dva poslanci - pan poslanec Walter Bartoš a paní poslankyně Hana Orgoníková.

Zítra v 9 hodin začínáme pevně stanoveným bodem, kterým je zpráva předsedy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Poté, pokud bude čas, do 11 hodin, kdy budou probíhat třetí čtení, budeme pokračovat v tomto přerušeném bodu, a poté budou následovat další prvá čtení. Pokud se nezdržíme při projednávání zprávy předsedy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, můžeme tento bod dokončit ještě před 11. hodinou, než začneme projednávat třetí čtení návrhů zákonů.

Upozorňuji zpravodaje, že zítra bychom měli začít třetí čtení bodů 147, 148, 150, 151, 152, 153 atd. Zítra po obědě začínáme bodem 158, což je návrh zákona, který se týká silniční dopravy a Českých drah.

Končím dnešní jednací den Poslanecké sněmovny, přeji vám dobrou noc a zítra v 9 hodin na shledanou.

 

(Jednání skončilo v 19.01 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP