(18.50 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji panu ministru Špidlovi. Nyní má slovo předseda poslaneckého klubu sociální demokracie pan poslanec Sobotka.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Paní předsedající, dámy a pánové, vzhledem k tomu, že účast poslanců na obou stranách politického spektra se poněkud snížila v tuto pozdní hodinu, dovolil bych si požádat o to, jestli bychom toto hlasování mohli absolvovat zítra ráno při zahájení schůze Poslanecké sněmovny, protože do konce už zbývá opravdu velmi krátký časový okamžik.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane poslanče, to bych mohla akceptovat pouze tehdy, pokud byste jako předseda klubu požádal o přestávku do 19 hodin. Jinak ne.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Pokud je to v tuto chvíli skutečně procedurálně nutné, dovolím si požádat o přestávku na poradu poslaneckého klubu sociální demokracie. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Vyhlašuji přestávku. Tím končím dnešní jednání. Budeme pokračovat zítra v 9 hodin. Předesílám, že budeme pokračovat pevně schválenými body, které jsou sněmovními tisky 971, 1041, 1082 a 1091.

 

(Jednání skončilo v 18.51 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP