(18.30 hodin)
(pokračuje Brožík)

Pokud tomu tak není, i podrobnou rozpravu končím a opět přerušuji projednávání tohoto bodu do zítřka do dopoledne, kdy po bodu 83 - státní závěrečný účet podrobíme hlasování všechny návrhy usnesení k bodům 90, 91 a 93.

Vzhledem k tomu, že jsme vyčerpali veškerý program pro dnešní den, chtěl bych všechny upozornit, že zítra sněmovna bude pokračovat ve svém jednání v 9 hodin obecnou i podrobnou rozpravou ke státnímu závěrečnému účtu za rok 2000. Jako první ve všeobecné rozpravě vystoupí ještě pan poslanec Svatomír Recman. Jiné písemné přihlášky nemám, pouze přihlášku pana poslance Vlastimila Tlustého do podrobné rozpravy. Po ukončení tohoto bodu bude následovat doprojednání bodů 90, 91 a 93 a poté budeme pokračovat body "zprávy", "návrhy" a dalšími body, kterými jsou bod 84, 85, 86 atd.

Chtěl bych pouze požádat organizační odbor, aby do ranní prezidiálky připravil návrh, kdy body 88 a 97 budou moci být projednávány až po 11. hodině dopoledne. Jsou to body ministra zemědělství Jana Fencla, který bude na tuto dobu omluven, neboť se zúčastňuje soudního projednávání. Vzhledem k tomu, že dopoledne začíná řídit jednání předseda sněmovny pan Václav Klaus, poprosil bych organizační odbor, aby tyto záležitosti připravil do prezidiálky.

Končím dnešní jednací den Poslanecké sněmovny, přeji vám všem hezký večer a zítra ráno v 9 hodin na shledanou.

 

(Jednání skončilo v 18.32 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP