Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
27. října 2000 v 10.45 hodin

Přítomno: 174 poslanců

 

(Jednání mělo být po ukončení 27. schůze zahájeno v 10.30 hodin. Na žádost klubu ODS byla přestávka prodloužena do 10.45 hodin.)

 

Předseda PSP Václav Klaus: Vážení kolegové, já vás zvu znovu do jednací síně, abychom mohli zahájit přerušené jednání 28. schůze Poslanecké sněmovny.

Prosím, abyste se posadili, abyste se přihlásili, protože zahajujeme přerušené jednání schůze, čili je třeba se nově přihlásit svými hlasovacími kartami. Marně zde hledám větší počet členů vlády, což by mě překvapovalo, že nechce hlasovat o zákonu o daních z příjmů. (Čeká se na příchod dalších poslanců.)

Vážení kolegové, než oznámím další malý odklad, dovolte mi, prosím vás, požádat vás o vaši pozornost. Máme zde hosty na naší tribuně, na naší galerii. Máme zde hosty z Austrálie (potlesk), máme zde senátora Schachta a máme zde poslance Rogera Price a Dicka Adamse. Čili to je to trio tam v té první řadě. (Jmenovaní na galerii povstali.).

Takže vidím, že je budeme muset ještě zklamat, že je další čtvrthodinové odložení. Doufám, že jim to někdo tam vysvětlí a přeloží. Čili další čtvrthodiny odložení do 11.05. (Předsedající se obrací v anglickém jazyce na hosty na galerii s vysvětlením zpoždění jednání.)

 

(Jednání přerušeno v 10.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP