(17.10 hodin)

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B5(B9?). Stanovisko pana ministra neutrální, zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 243 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 243 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 127 a 20 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B10. Stanovisko pana ministra neutrální zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 244 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 244 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 127 a 18 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B11. Stanovisko pana ministra neutrální, zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 245 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 245 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 127 a 22 proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B12. Stanovisko pana ministra neutrální, zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 246 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 246 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 122 a 23 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B13. Stanovisko pana ministra neutrální, zpravodaje kladné

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 247 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 247 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 127 a 24 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B14. Stanovisko pana ministra i zpravodaje neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 248 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 248 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 119 a 26 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrhy označené B15 a B16 byly vypuštěny. Pozměňovací návrh B17. Stanovisko pana ministra i zpravodaje neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 249 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 249 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 122 a 24 bylo proti.

 

Poslanec Miloš Titz: Pozměňovací návrh B18. Pan ministr má stanovisko neutrální, zpravodaj kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 250 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 250 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 122 a 21 bylo proti.

 

O všech návrzích bylo hlasováno. Prosím, uveďte legislativně technické návrhy.

 

Poslanec Miloš Titz: Ve vašem tisku je také návrh na legislativně technické návrhy označené jako II. Máte to před sebou. Jsou to přechodná ustanovení.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Můžeme o legislativně technických návrzích hlasovat najednou.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 251 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 251 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 138 a 3 byli proti.

 

O všech návrzích bylo hlasováno. Přednesu návrh usnesení:

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona o branné standardizaci, kategorizaci a státním ověřování jakosti výrobků a služeb určených k zajištění obrany státu a o změně živnostenského zákona, podle sněmovního tisku 583, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 252 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 252 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 156 pro vyslovilo 133 a 13 bylo proti.

 

Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP